- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Erre van egy aranyos sztorim amikor még reteknél dolgoztam. Illetve kettő is. Mi szerkesztők ültünk az irodában és dolgozgattunk, közben ment a tévé (ami mindig ment), főnök (aki sajnos már ki lett rúgva onnan hála egy kis nyalingernek, szép világ az...) átkapcsol retekre, balássóban valami szokásos ökörködés, erre főnököm elkezdi rángatni a vállam: ''csípj meg! ez megy ma(napság) a tévében!''. Fetrengett mindenki a röhögéstől. Másik hogy egy épületben voltunk a másik értelmi sóval (mónyika) és a liftet gyakorlatilag minden héten újra kellett festeni mert össze lett barmolva.

De szerintem ezt már meséltem.
szerk.: egyébként a lilu (vagy hogy a manóba híjják) is elég sáros, volt is egy vágatlan videóm amin adás után szépen kamerába ''sz*pjatok le mind''.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest