Hirdetés
Aktív témák
-
-
N1
tag
Ha mind százdolláros, és olyan 900 köteg van a képen, és saccra 50 darab bankjegy van egy kötegben, akkor 900 millió körül.
(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
djtoomi
addikt
-
Thrawn
félisten
Pedig de: [link]
One million dollars kept behind bullet-proof glass at Binion's Horseshoe!
Memphysto: gugli nem kellett, csak a www címet rövidítettem le
[Szerkesztve]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
djtoomi
addikt
-
Whaskes
senior tag
majdnem helyes, így csak egy ingyen szoláriumjegyet nyert, de az sem kell az avatart nézegetve
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
van valami az asztal mögé beesve, a legendákúgyszólnakhogy: réges régen, whaskes felbontott egy csokit, de mielőtt beleharaphatott volna csörgött a telefon hogy gyere ki sörözni! Aztán valahogy a monitor meggörbítette a teret amikor bekapcsoltam enyhén erősen alkoholbefolyásoltságosság alatt. Azóta ott hever, kitudja, lehet hogy egy egész civilizáció fejlődött ki rajta......
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
ladybug
őstag
Nem, neeem. Mindenki csokit eszik, csokiról beszél. Muszáj lesz nekem is kinéznem a konyhába.
Ti hová teszitek a csokikat? Nekünk van egy dobozkánk, abba tesszük bele. A dudus doboz.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
djtoomi
addikt
óóóóóó toblerone forevör!!!!Mindjárt keresek egyet itt a fiokban,multkor kaptam 12db-ot de csak asszem 10-et faltam fel(1 hét alatt)
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Aktív témák
Hirdetés
- Anycubic Kobra Neo 3d nyomtató
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP Pavilion Gaming 17" notebook
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
- Eladó/cserélhető gyönyörű MacBook Air 2020, i3, 8/256, 89% gyári akksi, 13 inch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest