Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
De a felra szerelhetőnél nem vezetik be a külső egységtől a vozet, hogy azt bent a kifújácskánál el lehessen párologtatni.
Nem 100, de a paraszti estemmel ezt tudom kiatlálni. Ami van kissógornál léghűtő, abban nincsen erre a célra kitalált víztartály, bár azt csak a legeslegnagyobb jóindulattal is nehéz mobil klímának nevezni...
Miért kérded? -
-
(Kolombusz)
veterán
Ő nyúl. Vérnyúl.
De okés, mehetünk.
Nőt csak egyet tudok mozgósítani, de róla írtam fentebb.
Pia? Némi sör van. Vagy 3 doboz Borsodi. Meg van vmi gagyi bor, forralt bornak vettem, de nem vitt rá a lélek, hogy megcsináljam.
Saját fogyasztásra mind elég. A nő is.
Ha elfogy a saslik, majd sütünk nyulat.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Végre péntek van, és végre megyek el itthonról.
Hurrá nyaralás jön.
Legyetek jók míg ufómentes lesz a PH!
Kérdés mindenkihez de igen gyors választ kérnék: M3-as Kacsóh P. felüljárótól Hegyalja útra jelen pilanatban hogy a leggyorsabb és zökkenőmentesebb eljutni? Feltúrásokat, egyebeket figyelembevéve. Hungária-Kerepesi-Keleti-Rákóczi-Erzsébet híd útvonalnál van jobb? Olyan este 10 után. -
-
Winner_hun
félisten
akkor ess neki még egyszer, biztos össze fog jönni. Ezt most csak azért is hiba nélkül írom meg neked hogy első olvasásra el tudd olvasni és fel tudd fogni. Remélem így már nem lesz gond a szövegértelmezéssel. Azt hiszem még kell itt másnak is válaszolni az én hsz-eim szerint. Az a baj hogy itt valami ban dologról volt már szó, szerintem itt már megint rólam van szó. Hmm valaki rókázni készül. Kéne ilyen találka ngabor nélkül, hogy ne legyen, aki bannol
-
Integra
titán
még 2007re lehet frissíteni
de az újjal jól beszopatták a népet...
frissítés kell mert szar a térkép? vedd meg b+...
mindegy, a 2008 is meglesz előbb utóbb.
én meg voltam olyan idióta hogy megvettem eredetiben.
amivel még nincsen gond, csak az hogy utána megköszönik és vedd meg az újat is.
hát ezt! ide egy középső ujjas szmájli jönne. csak nincsen...
mod találtam:
mod2: thx ramius
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Igo? Engem hirvatorszagban vezetett ra olyan foutra, ami zsakutca volt, a vegen buzatablaval.
Bandus:
Lehet, hogy én nem értek hozzá, de milyen kábelről beszélünk, ami akadályozna téged? Nekünk nincsen, de ha bármikor mentünk osztálytársammal valahova, és kellett a gps, ahhoz egy centi kábel nem volt.
Normalis ember radugja toltore. A szivargyujto meg altalaban nem a konzol tetejen van
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Még. Most. De pár perc és felébred. A másik pedig jön haza.
csapos: Ha a ráolvasás használ, akkor könnyű dolgom van. De úgy tudom és tapasztaltam ki, hogy ez nem így megy. A 3. gyerek meg Péter szerint válóok. Erről nem tudom lebeszélni. A másik meg az, hogy megcsinálni könnyű meg élvezetes. Még a kihordás is. De a felnevelés annál hosszadalmasabb és nehezebb.
Borka és Réka mindketten kis energiabombák és karakteres jellemek. Nem hinném, hogy a 3. sokban más lenne.
De akkor is....Ilyenkor teljesen elvesztem az eszem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest