- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
-
2800 - 2701
5005 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ez a delutanis melto votl a hethez: BOLONDOKHAZA!!!
meg jo hoyg egy pentek de csndes vot:- )))
udv
neduddki -
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
A boci ott lesz?

Boci gondolkodik még rajta.
Nem túl jó az idő, és esőben nincs kedvem ácsorogni. Meg aztán 30-40 ezer ember az 30-40ezer ember. Lesz ott akkora taposás, hogy ihajj.
Sajnos a párom is dolgozik, csak 10 után ér haza. De legalább a tüzijátékot már együtt nézhetjük majd a kisszoba ablakából. -
(Kolombusz)
veterán
-
Vérboci
addikt
na, de bedöglött a topik így péntek délután. Biztos mindenki kocsiba vágta magát és jön ide Győrbe Omega koncsertóra...

-
csapos2
addikt
-
PazsitZ
addikt
Sehol senki?
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/kukucs.gif)
azt ne mondjátok, hogy Janoska dolgozik
, Á biztos csak délelőttös volt.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
Solad
addikt
-
bandus
veterán
Ámen

Egyébként raktam rá egy kis lefolyótisztítót, meg engedtem rá a vizet csőgázon kb egy percig, és így levitte. Csak egyetlen darab maradt, de azt nincs szívem a mélybe küldeni
csapos: ezekről az apró lopásokról, megélhetési bűnözésről két sztori jut eszembe, a tesco-s könyvből:
egy emberke minden nap bement a tescoba, lopott két kiflit, pár dkg felvágottat, meg egy fantát. minden nap elkapták, de minden nap visszament. egy idő után már a dolgozók fizették neki a cuccot
a másik egy nő a gyerekével. rajtakapták, hogy lopott, és a biztonsági őr ordibált vele mindenki előtt, szabályosan megalázta. amikor odament a főnöke, hohy elrendezze a dolgot megnézte mi van a szatyorban. csak kaja volt, de azokból is a legolcsóbb fajta. el is engedte őket.
nem mondom, hogy helyes lopni, de így én is elengedtem volna őket. észérvekkel nem tudom megindokolni, hiszen a lopás is bűncselekmény, de akkoris..
-
Lord Zero
addikt
Érdekes kérdés: Ugye egyedül vagyok itthon, így nem nagyon figyelek a részletekre. Ennek köszönhetően megromlott az itthon lévő tej is, de ezt csak akkor vettem észre, amikor ráöntöttem a gabonapehelyre. Nem estem pánikba, kiöntöttem az egészet a vc-be. Itt adódik a probléma, hogy a vc nem képes lehúzni a gabonapelyhet, az ottmarad a víz tetején. Valami ötlet? Vagy csak simán várjam meg, amíg feloldódik?
te.. te egy boldog ember vagy, bizony mondom.. :))
-
EQMontoya
veterán
-
ladybug
őstag
Érdekes kérdés: Ugye egyedül vagyok itthon, így nem nagyon figyelek a részletekre. Ennek köszönhetően megromlott az itthon lévő tej is, de ezt csak akkor vettem észre, amikor ráöntöttem a gabonapehelyre. Nem estem pánikba, kiöntöttem az egészet a vc-be. Itt adódik a probléma, hogy a vc nem képes lehúzni a gabonapelyhet, az ottmarad a víz tetején. Valami ötlet? Vagy csak simán várjam meg, amíg feloldódik?
Ha erősen zúdul rá a víz, akkor lemegy. De egy idő után fel is fog oldódni.
-
Csyppa
senior tag
Veszel valahonnan egy nagy lavort/vödröt, teleengeded vízzel és beleöntöd a budiba.

Apropó, omfg-nek több jelentése is van: [link]
-
bandus
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
Janoska26
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Viszlát
addikt
-
Lord Zero
addikt
És, ha - tételezzük fel - a szülők ilyen nyomorult helyzetben vannak, természetesen önhibájukon kívül, és nem tudják megfelelően ellátni a gyerekeiket - legalábbis az álam szerint - minekokán kiemelik őket a családból és behelyezik egy olyan helyre, ahol nem nevelik őket, mint egy családban, hanem gondozzák, mint a krumplit.
Akkor a megélhetési bűnözés jobb, vagy a krumplitermesztés?a nyomorult helyzetben leledző, kényszerbűnözésbe taszajtott állapot nem az a családi kör, amit glóriával kell védeni, gondolom
nem tudom a helyes választ a kérdésedre.. mindkét irány messze túlmutat(hat) önmagán -
jobbnak mondani a vadhajtást a krumplitermesztésnél (vagy vice versa) nem túl szerencsés
(érzem, ahogy a demagógia vasfoga belémmar...
) -
Janoska26
addikt
-
Csyppa
senior tag
-
PazsitZ
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
És, ha - tételezzük fel - a szülők ilyen nyomorult helyzetben vannak, természetesen önhibájukon kívül, és nem tudják megfelelően ellátni a gyerekeiket - legalábbis az álam szerint - minekokán kiemelik őket a családból és behelyezik egy olyan helyre, ahol nem nevelik őket, mint egy családban, hanem gondozzák, mint a krumplit.
Akkor a megélhetési bűnözés jobb, vagy a krumplitermesztés?nem kell ám mgharagudni Jancsikára, csak megsúgom eredetileg nagyecsedi vagyok mint a Gusztink, ha valaki akkor én mulatós muzsikás vagyok

mod: persze megfelelő mennyiségű alkohol elfogyasztása után
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Akkor a megélhetési bűnözés jobb, vagy a krumplitermesztés? -
Janoska26
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
csapos2
addikt
az ennivaló lopása már ez a mezsgye - ő echte megélhetési bűnöző
a politikusok pl nem azok
szerk.
pazsitz 2762: régmúlt idők története: hevesi cimborám cimborái betörtek a sarki ábécébe, az égvilágon semmit nem vittek el, ellenben nekiestek egy láda sörnek és hajnalig egészséggel elfogyasztották.. mindenki ismer mindenkit alapon asszem 1 nap fogda lett a vége csupán..
[Szerkesztve]És a politikusok gyerekei?
-
Lord Zero
addikt
az ennivaló lopása már ez a mezsgye - ő echte megélhetési bűnöző
a politikusok pl nem azok
szerk.
pazsitz 2762: régmúlt idők története: hevesi cimborám cimborái betörtek a sarki ábécébe, az égvilágon semmit nem vittek el, ellenben nekiestek egy láda sörnek és hajnalig egészséggel elfogyasztották.. mindenki ismer mindenkit alapon asszem 1 nap fogda lett a vége csupán..
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Tegnap mit láttam?
Két plázafasz ült egy Alfa 145-ben, aminek a rendszáma: GAY-***
Hangosan felröhögtem.
-
csapos2
addikt
-
PazsitZ
addikt
A városunkban van egy gyerek, aki 2-3 éve este ment volna bulizni, de elég szegények.
Betört a lángososhoz. Kiborított valami lisztet, feltakarította, volt ott olyan 10-20ezer forint, de ő csak olyan 500at vitt el, neki annyi kellett.
Nem mondom, hogy megélhetésre kellett neki, de ő a naív kis ''rendes'' tolvaj.
(#2763) csapos2: Ez is viszonylagos, de lényegében igen. Ha nem a haszonszerzés a célja a dolognak.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Akik nem különös haszonszerzés miatt bűnöznek, hanem a mindennapi megélhetés miatt. Pl a zsebmetszők ide tartoznak, de a bankrablók már nem igazán...
-
csapos2
addikt
-
PazsitZ
addikt
Mit találtam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
de része, mert így nekem kell átmókolnom a fájl nevét mp3-ra, de közben már megoldottam

Nagyon köszönöm a fáradozásod
Jancsi: Nem, nem pucér nők. Egy dal Bunyós Pityutól
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Pszt! Ne mond el senkinek, de Arnie-t ástam el.
Jancsi: Szerintem legyél egy fekete pont.
Bocikám: Áruld már el mire kell neked a crc, az nem része az egésznek. Amúgy elküldtem.
Szerk: Kik azok a megélhetési bűnözők?
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Így is van már beceneved de mind1.
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
mindegy, jó így, csak lógsz egy crc fájllal
-
Janoska26
addikt
még arra is? akkor hagyjuk, túl macerás.

Most hirtelen megfordult ha egyszer lesz egy egyéni avatarom ha lesz, akkor nagyon meg kell válasszam, hogy semmi másra ne hasonlítson mint ami, mert szerintem lesz egy két becenevem akkor ahogy titeket offosokat ismerlek
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
bámbi jámpingolt már közületek valaki? Az jutott eszembe most nagyhirtelen, és hogy addig nem akarok meghalni amíg ki nem próbáltam

-
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Na megyek, én is elások valamit a kertben.
Köszönet a segítségért, mindkettőtöknek! -
PazsitZ
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Akkor le kell mosni.
De ha ezt a felhajtogatást csinálod egész nap, akkor már reflexből felcsapod. Mint amikor nem emlékszel hogy bezártad-e a lakást, és mikor visszamész megnézni mindig zárva találod, mert annyira rutin, hogy az agyad fel se fogja.
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Postás jön, lenyitja az (igen egyszerű működésű) ajtócskát, behagyigálja a leveleket, visszacsukja az ajtót, és lazán felpöccinti a zászlót. Te reggel kinézel az emeletről, látod hogy áll a zászló, leslattyogsz kávéval a kezedben, a küszöbről felveszed az újságot, miközben nézegeted a címlapon lévő szenzációt, a ládához érsz, kinyitod, kiveszed a leveleket, bezárod az ajtót és pöccintesz egyet a zászlón, mire is az lekonyul, és várja a postásbácsit.
[link] -
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
szerintem mechanikus
-
csapos2
addikt
Amerikában a postaládákon van az a kis piros zászlócska, ami ha küldemény van a dobozban függőlegesen van, ha üres a tároló, fekszik. Namost ezt a kis zászlót a postás kezeli, vagy van a rekesz aljában valami mechanizmusféle, ami a levelek súlyától mozgatja a jelzőkét?
-
(Kolombusz)
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
Csapi007
veterán
-
Vérboci
addikt
Rába Steiger rulez. Egyszer le kéne szerveznem egy gyári tesztutat vérbocival.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pÉvek óta nem gyártanak már Steigereket

Ajánlom a Claas Xeriont, az is félig-meddig Rába.
Vagy egy john deere 9020.
Illetve még nagy élmény az új katonai gépeken utazni (H18, H25) -
t1
veterán
JÓ erggelt mindenkinek!
Már amennyire jó lehet ilyen xar időben. Hideg van, borult az ég és fúj a szél.itt süt a nap és hurrikán van

jah és kurva náthás vok -
PazsitZ
addikt
Reggelt!
A második keresztnevem nekem is Csaba
. De lényegtelen nem szoktam ünnepelni. Max. olyan szinten, hogy ma van mire fogni, ha megyek inni 
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
JÓ erggelt mindenkinek!
Már amennyire jó lehet ilyen xar időben. Hideg van, borult az ég és fúj a szél. -
Csapi007
veterán
-
t1
veterán
-
Csyppa
senior tag
Na akkor lehet engem is ünnepelni

Mert:
1. Egy éve regeltem PH!-ra.
2. Ma van a névnapom.
Mod: Amúgy meg jó reggelt.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Khm...hörrrggg....kehe, kehe....hapci...krákogás. Namost ez vagy allergia, vagy az idő vasfoga.
Szóval, azt állapítottam meg, hogy nem szeretek nyitott szemmel járni.
Szerk. Isten éltessen Csabi!
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Qru
MODERÁTOR

Mindennel foglakozik, csak hogy beszéljenek róla. Pedig mindenkinek jobb lenne, ha felőnék műholdnak, ahogy akarja.
-
BlacKSouL
addikt
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!
Nos ezen is túl vagyunk, új évek következnek amelykben még boldogabban fórumozgatok tovább.
Szerényen.
-
Csapi007
veterán
Hello
Hallottátok hogy Anettka meg akarja zenésíteni az öszödi beszédet? És a nagylelkű miniszterelnök úr nem kér érte joddíjat. Ezeknek sincs jobb dolgok... -
Janoska26
addikt
-
Skipp
senior tag
-
EQMontoya
veterán
mi eza kihaltság? kajak ijesztő

-
csapos2
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
csapos2
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
Aktív témák
-
2800 - 2701
5005 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- SK Hynix, Samsung 4GB DDR4 2400MHz laptop memória és Samsung CM871 128GB M2 és 2.5" SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 512GB Deep Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5374, 99% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, Á biztos csak délelőttös volt.

)

Egy kis Bódi Gusztid nincs véletlenül? 

![[kép] [kép]](http://heynice.com/media-archives/2006-05/peewee.jpg)
![[kép] [kép]](http://img217.imageshack.us/img217/1138/jpofakutyapofafz2.jpg)
![[kép] [kép]](http://cukisag.blog.hu/media/image/kozelicica.jpg)