Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
maradjunk annyiban hogy mindannyian a média hatása alatt vagyunk, hiába nem kapcsoljuk be a tv-t.
Jó, de azért van különbség a tudatos fogyasztó, meg a reklámok által manipulált fogyasztó között is. Tehát van akinek jó marketinggel a szart is el lehet adni, és van aki azért utánnanéz, hogy miből mit vesz. -
adalbert1
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azért a piros cimkés jw meg a ballantines már tényleg úgymond a fogyasztható kategória legalja... Azoknál tényleg jobb, viszont nekem nem jött be az íze, pedig nagyon sokan oda vannak érte.
Szerk.: Nimrod : szerencsére az albiban csak a lakótársamnak van tv-je és azon sincs teletext, így ezek kimaradtak az életemből mostanság.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
A baj csak annyi, hogy még mielőtt előjöttek volna ezzel a tantárgyfelvételes rendszerrel, túl lazán kezelték az elmaradásokat, így könnyen el lehetet lustulni. Magamat ismerve, ezért vagyok én is tele elmaradt vizsgákkal, ha rá lettem volna kényszerítve, biztos hogy keményebben nyomom. Mondjuk ez az én hibám is.
Személyesen egy média szakost se ismerek, így se megerősíteni, se cáfolni nem tudom ezt a megállapítást. Viszont valahol csak végeztek valamit pl. a blikk munkatársai is, így van benne valami.
-
adalbert1
veterán
Erről kb. a felvételim jut eszembe anno angol kommunikációra (ha nem a gdf-et írom első helyre én hülye, akkor most biztos valamilyen médiaszakemberként boldogítanám a társadalmat
):
-Közgazd. szakközépből miért akar kommunikáció szakra menni?
- Mert a média által hatalmas manipuláló hatást lehet kifejteni a tömegekre, politikai célokra is fel lehet használni, gyakorlatilag a közvéleményt olyan irányba befolyásolom a segítségével, amilyenbe akarom...
Az internetes információszerzéssel meg a legnagyobb problémám, hogy sokszor nehéz kiszürni a hiteles információt a sok info közül, ami ránk zúdúl. Pl.: ha laikusan olvasok valamilyen témáról, első blikkre gyakorlatilag bármilyen zöldséggel meg lehet etetni (persze ami nem égbekiáltó baromság, apróbb elferdítések beleférnek), így muszáj több helyről összeszedni az infókat. -
adalbert1
veterán
Közösségi oldalak: én évente 2-3-szor a privi.hu-n szoktam jól elszórakozni, hihetetlen hogy mennyire exhibicionista a tizenéves korosztály fiatalabb része is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szereplőválogatás: Pár éve a zp-ben voltunk egyik haverommal. Odajön egy csaj, hogy volna-e kedvünk szerepelni a balázs sóban? Persze, elég pénzért biztosan.
Utánna odavitt 2 másik csajhoz, ők kérdeztek pár dolgot, meg hogy milyen téma lenne, stb. Mi meg megkérdeztük, hogy mennyit fizetnének ezért az egészért? Hát max. 15k-t. Na aki annyiért hülyét csinál magából az meg is érdemli.
Egyszer meg a nyugati előtt vártuk egyik haverunkat, mire odajön egy srác, hogy a balázs show-hoz keres szereplőket. Mire elkezdem előadni, hogy mennyire szar a műsor, hogy nem tetszik ,hogy butítják az embereket mesterségesen, stb... Erre meg, hogy menjek be a műsorba, és mondjam el ott a véleményem... Na persze, még a végén megvágnák úgy, hogy én jönnék ki az egészből a legszarabbul. -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Na ja, egy darabig lehet rajta röhögni, utána meg belegondolok, hogy ezek nagy részét valszeg. a mi adónkból tartják el, az alacsony iq-juk ellenére ugyanúgy szavazhatnak (gondolom választásokkor kilóra meg lehet őket venni), és egyre többen vannak. Na meg nagy részük nem tudom mit csinálhatott nyelvtan óra helyett, de hogy beszélni ill. fogalmazni nem tanultak meg normálisan az is biztos.
Szerk: Nimrod: asszem az említett lilus videót én is láttam, hát az is elég tajparaszt picsa lehet. Viszont szomorú, hogy a ker. tévék mennyire rombolják a közizlést, és mégis van igény arra, amit gyártanak. A nyalinger kollégáról meg egy vicc jut eszembe: 2 kolléga találkozik a főnök gyomrában. Az egyik kérdezi: - Te is alulról küzdötted fel magad? -Nem, engem lenyelt a főnök keresztben.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Áááá, ezek totál őrültek.
Végülis a saját testükkel azt tesznek, amit akarnak, de ez azért már sok... Végig se olvastam, már az első factnél kiderült, hogy beteg állatok mind a ketten.
Ugyan más jellegű, de engem meg ez döbbentett meg:
[link]
Egy ilyen rosszindulatú kis seggfej hogy a fenébe lehet médiasztár ma magyarországon? Tényleg ennyire igénytelen lenne az ország nagy része?
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

):
Végülis a saját testükkel azt tesznek, amit akarnak, de ez azért már sok... Végig se olvastam, már az első factnél kiderült, hogy beteg állatok mind a ketten.