Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hátigen, valahova fel van ez írva csak nem tudom hova. Egyébként hogy van helyesen?
(Megjegyzem soha nem tanultam latinul
) -
EQMontoya
veterán
válasz
Hujikolp
üzenetére
1. Cyndi Lauper - Girls Just Wanna have fun
2. The Cure Friday - I'm In Love
6. Aztec Camera - Somewhere in my heart.
8. Chris Rea - Road to hell
9. Geri Halliwell - Mi chico Latino
10. Máté Péter - Kell hogy várj
Ladybug: csak azért nem, mert nem pizsiben alszom
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szervusztok drágáim.
Mindenkinek megvolt az ebéd?
Winner_hun, nem sültél ropogósra a betonozás alatt? Tildyke, megvan a tettes a sípolásra? Kolombusz, nem aludtál túl sokat?
Én végre kialudtam magam, ma csak mosok ezerrel, holnap meg már reményeim szerint Bpestre megyünk, és igen, az állatkertet is meg fogjuk nézni. Kihagyhatatlan.
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt!
mod: nesze neked eu bazmeg: [link]
[Szerkesztve] -
nemjut eszembe a topik neve, arról van benne szó, h linkelnek különbözö zenéket, és azokat ha tudja valaki, akkor mondja. most keresem, de nemtalálom, nemjut eszembe.
előre is
-
hohohó, majdnem elfelejtettem, hétvégén megint volt kis party minállunkk, majd hozom a képeket okulásotokra

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Áhhá akkor lehet azért nem találtam

-
neduddki
nagyúr
HI!
KIveszed a ramot meghallgatod mashogy sipol-e, ha nem akkor ram, ha igen akkor vga
ha megsem akkor jelezd oszt majd okoskodunk tovabb
mod: ja hogy laptoty, akkor is ramot ki belole elosszor
udv
neduddki
mod: ez vhol el van tevedve: araon alul egy epson lx300 15rugo??? ennyije dfx5000lehet szereni ehhh: - ((((
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Na jólvan akkor én asszem álomra hajtom fejemet. Jó 8 allz.
-
tildy
nagyúr
Ötlet valakinek a gondomra?
-
mayerlaci
senior tag
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tudom, de nem aludtam azért túl magam.
2-ig fent voltam. -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Túlalvástól vagy fáradt, az alvásba is bele lehet fáradni
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hajnali 4-kor feküdtem le, és fél 9-kor már talpon voltam. Túl sokat alszol, drága.
tildy: Érintkezési hiba?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tudja valaki véletlen , hogy notebook bekapcsoláskor mit jelent, milyen hibát vagy bármit az egy hoszú, két rövid sípolás? Néha csinálja a notim, és nem tudom miért. Akksi kivétel , visszarakás segít.
Ladybug: rajta van a tápkábel. Elvileg nem kéne , hogy érintkezési hiba legyen.
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
amíg ezt nem kaptam, énsem használtam.
-
Loretto
veterán
Milyen gumicukrom volt

[link] -
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Máskor én is így voltam, csak akkor kb. fél 8-kor feküdtem

-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én pont délig aludtam. 8:30-tól, aztán irány vissza meló....
De lassan megyek hazafele.
-
(Kolombusz)
veterán
Majdnem délig aludtam és halál fáradt vagyok.
Nem jó ez így.
-
Csyppa
senior tag
Olyan mintha behalt volna a topic

-
-
Vérboci
addikt
mér van az, hogy firefoxból nem tudok belépni a ph-ra?
beírom a kódot, rögtön továbbítunk, oszt ugyanott vagyok ahol előtte, nem léptet be
ötlet?
(háttér: tegnap lett elegem az explorerből és most barátkozom a rókuccal) -
poffsoft
veterán
Pesti szlengről: Az nekem is a halálom, mintha a nyelvtantanár (mega matektanár néni 2. osztályban ) tök fölöslegesen kűzdött volna a sorszámnevekkel.....
szegény Kazinczy meg öngyilkos lesz a sírjában....
De ahogy amerika felé megyünk, megérjük még hogy az elműhöz a bkv13-al megyünk cash-elni..... -
poffsoft
veterán
Újra itt.
Massának jól megy . -
Feedoo
tag
Most éppen Ngabor2-t boldogítjuk még, de hamarosan indulunk kecskemét felé.

-
marsu
veterán
[Szerkesztve]
Mellé ment ...
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Massa már a kilencedik!

-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nyilván elég szubjektív dolog, hogy ki miben találja meg azt, amire azt mondja, hogy ''ez igen''. Pl. a PMC-re sem mondhatom, hogy rossz (ellenkezőleg: kifejezetten tudom ajánlani meghallgatásra még a legkisebb dobozaikat is), mégsem volt számomra az igazi. Nem vagyok vájtfülű, nehezen tudnám leírni, pontosan mit értékelek egy hangzásban, de azt tudom, hogy tetszik, vagy nem tetszik.

A ''látványos'' hangon kívül még a dinamikatartománynak a béka hátsója alá küldése is rendkívül idegesítő, rengeteg jó zenét rontanak el ezzel.
-
marsu
veterán
Nemsokára kezdődik a Formula1 ...
Időben szólok, nehogy megint valaki lemaradjon a rajtról!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az biztos hogy mindekike mas jon be, es szerencsere megtalalod azt a mast is a piacon!:- )
Ki ezt dicseri ki aszt:- ) en kergetem a semlegesseget, ahol a hangmernok precizitasa leginkab kigyun, de motanabn a ''profi'' hangmernokok is a basszus isteniteset es a latvabyossagot tojajk eloterbe:- (
Persze lehetne tologaszni a mejjet meg amagasat az erolkodon, de akkor ott ette emg a fene az egeszet, fel napot szorakozzak egy szamert, hogy asztan a masiknak meg ams kellje?
INkab maradok a direc-nel es nem hallgaotm tobbet;- (
udv
neduddki -
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Korábban nem gondoltam, hogy ''ennyire jól állok''.
Most viszont úgy vagyok vele, hogy teljesen értelmetlen dolog lenne egyébként igen sok pénzért venni valami ''elmegy, de nem az igazi''-t (komolyan, a Pink Floydot ezeken kívül még semmin nem hallottam igazán jól szólni, mindenhol szétesett kisebb-nagyobb mértékben, még a PMC-n is, bár azokból a legnagyobbakat még nem hallottam), akkor inkább várok egy kicsit illetve összébb húzom magam, de olyat veszek, ami tényleg tetszik.
Hallgathatóak voltak egyébként a kicsi ATC-k (nagyon is!
), csak épp nem szegeztek a fotelbe (legalábbis engem). -
csapos2
addikt
Tapasztalatom, nekem is csak az elkészítés terén van, de itt, a ph-n is van topik, ahol a ''nagyok'' véleménye szerint lehet jó rendszereket nem túl nagy összegből összehozni.
Azt meg nem is mondtam, hogy olcsón, max. olcsóbban tudja megépíteni, persze csak akkor, ha az említett tanulópénzt már kifizette, vagy nem kell kifizetnie.
De ehhez, mint írtad is kell egy kis szenvedélyesség. -
neduddki
nagyúr
HI!
Jaaa ha ennyire jol alssz nem szoltma egy szot sem:- )))
Az a poen, hogy 1032 utan teremszetesen hiayzott ez az a 8020-bol de enenk ellenre hallgathato volt:- )
Amugy a hs284-eseimet meg mindg nem volt erom razanni, hogy rakotom a denon-ra tartok tole, hogy utanna kicist moprzos lennek:- )
udv
neduddki
mod: amug meg ah hetente 5-6 orat megy a sajat gepem akkor sokt mondok:- ( /amin meg a 250d van/
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ezt a területet nem igazán ismerem, de már csak egy jó hangsugárzó (drive unit) ára miatt sem fogja tudni igazán olcsón megúszni. Én úgy vagyok vele, hogy nem mernék rengeteg időt, energiát és pénzt beleölni egy olyan projectbe, amelynek nagyon is kérdéses a végkimenetele. Nehezen tudom elképzelni, hogy néhány ''csináld magad'' útmutató alapján amatőrként reprodukálni tudnám rengeteg hozzáértő sok éves munkájával kifejlesztett termékét, de legalábbis igen kockázatos vállalkozásnak tartanám belevágni. Persze ha valaki tényleg nagyon ért hozzá, vagy ez a hobbija, és élvezi az építést önmagáért is, az más. Viszont nagyon kétlem, hogy a tanulópénzt is beleszámítva olcsóbban fog kijönni.
-
WN31RD
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Anno én is 2.1-es Altec Lansing számítógépes aktív hangfalakon kezdtem, és akkoriban nagyon tetszett, kész megváltás volt a korábbiakhoz képest. Ma viszont egyszerűen nem tudok ilyesmin zenét hallgatni (hosszabb távon), inkább kikapcsolom vagy fejhallgató.
Ha ilyen cuccokhoz vagy hozzászokva, nem biztos, hogy elsőre értékelni fogod azt, ami tényleg jól szól. Nagyon más. Ha viszont bejön (és ha sokat hallgatsz zenét, idővel a hallásod is sokat finomul, és valószínűleg be fog jönni), akkor nagyon mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod, erre készülj fel...
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Mobil flották
- Sweet.tv - internetes TV
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Egyébként meddig lesz még nyáriszünet, nem mintha unnám az arcod vagy ilyesmi csak kérdem