Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Nyugi, fog az menni, havernak ma volt vizsgája és ő tényleg nem tudott semmit, legalábbis azt mondta (amúgyse valami tanulós gyerek) tegnapi napja is azzal telt, hogy bulizni volt.
Ma meg vizsga... állítólag jól ment neki. Hátha szerencséd lesz, nekem majd csak 3 év múlva lesznek ilyen gondjaim
-
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
1280x1024 és szólt úgy mint egy mp4 szal
most amit mondta előzőleg azzal csak azt akartam éreztetni, h nem csak azért van vkinek drága telója h villogjon vele(mert sokan ezt hiszik). 
-
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem azért volt drága telefonom, mert belső kényszerem volt,én ki is használtam azt amit tudott. Elég jó képet csinált szal nem kellett hurcolászni a digit, vagy például ott van a 88mb memória, az nekem bőven elég volt 30 mp-hoz így nem kellett külön mp4 se ha megyek vhova, és még tudok telefonálni és sms-t írni is

-
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Még mindig jobb mintha ellopnák.

Nekem Decemberbe valaki lenyúlta a Samsungomat csupán 60K-s teló volt, azóta sincs meg.
Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most amit mondta előzőleg azzal csak azt akartam éreztetni, h nem csak azért van vkinek drága telója h villogjon vele(mert sokan ezt hiszik).