Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Nyugi, fog az menni, havernak ma volt vizsgája és ő tényleg nem tudott semmit, legalábbis azt mondta (amúgyse valami tanulós gyerek) tegnapi napja is azzal telt, hogy bulizni volt.
Ma meg vizsga... állítólag jól ment neki. Hátha szerencséd lesz, nekem majd csak 3 év múlva lesznek ilyen gondjaim
-
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
1280x1024 és szólt úgy mint egy mp4 szal
most amit mondta előzőleg azzal csak azt akartam éreztetni, h nem csak azért van vkinek drága telója h villogjon vele(mert sokan ezt hiszik). 
-
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem azért volt drága telefonom, mert belső kényszerem volt,én ki is használtam azt amit tudott. Elég jó képet csinált szal nem kellett hurcolászni a digit, vagy például ott van a 88mb memória, az nekem bőven elég volt 30 mp-hoz így nem kellett külön mp4 se ha megyek vhova, és még tudok telefonálni és sms-t írni is

-
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Még mindig jobb mintha ellopnák.

Nekem Decemberbe valaki lenyúlta a Samsungomat csupán 60K-s teló volt, azóta sincs meg.
Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most amit mondta előzőleg azzal csak azt akartam éreztetni, h nem csak azért van vkinek drága telója h villogjon vele(mert sokan ezt hiszik).