Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Csak mert úgy éreztem nem jött le elsőre, hogy itt a punk a pozitív szereplő.

A nevelés és az óvás azért nem teljesen szinonímák. És ha valakit neveltek, az attól még ugyanúgy be tud illeszkedni egy társaságba, hiszen az intelligens társaság nem nézi ki magából azt, aki normálisan tud élni, viselkedni, gondolkodni, stb. Ellenben éreztem már úgy magam, mint nevelt egyén, hogy azért nem tudtam beilleszkedni, mert a társaság többi tagja kicsit kevesebb nevelést, (iránymutatást vagy nevezzük bárhogy) kapott, és az ő stílusukat nem vettem föl, és ezért kívülállónak tekintettek. De ettől függetlenül én úgy érzem hogy minimális intelligenciával rendelkező csoportba bármikor beilleszkedem, és elfogadnak; voltak nekem punk, rokker barátaim is, és nem néztek abszolút kívülállónak csak azért, mert nem volt kilyuggatva az orrom, fülem, szemöldököm, és fekete vagy rikító cuccok helyett vászonnadrág, bőrcipő és vasalt ing volt rajtam.
mod: Önálló véleménye meg igenis legyen egy fiatalnak, de ne úgy, hogy a szülei előtt ő a jókislány/-fiú, amikor meg nem látják akkor ő a város qrvája. És az meg azért elképzelhető szerintem, hogy néha, nagyritkán, kivételes alkalmakkor a szülőnek legyen igaza/hozzon a későbbiekre nézve is megfelelő(bb) döntést.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest