Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Csak mert úgy éreztem nem jött le elsőre, hogy itt a punk a pozitív szereplő.

A nevelés és az óvás azért nem teljesen szinonímák. És ha valakit neveltek, az attól még ugyanúgy be tud illeszkedni egy társaságba, hiszen az intelligens társaság nem nézi ki magából azt, aki normálisan tud élni, viselkedni, gondolkodni, stb. Ellenben éreztem már úgy magam, mint nevelt egyén, hogy azért nem tudtam beilleszkedni, mert a társaság többi tagja kicsit kevesebb nevelést, (iránymutatást vagy nevezzük bárhogy) kapott, és az ő stílusukat nem vettem föl, és ezért kívülállónak tekintettek. De ettől függetlenül én úgy érzem hogy minimális intelligenciával rendelkező csoportba bármikor beilleszkedem, és elfogadnak; voltak nekem punk, rokker barátaim is, és nem néztek abszolút kívülállónak csak azért, mert nem volt kilyuggatva az orrom, fülem, szemöldököm, és fekete vagy rikító cuccok helyett vászonnadrág, bőrcipő és vasalt ing volt rajtam.
mod: Önálló véleménye meg igenis legyen egy fiatalnak, de ne úgy, hogy a szülei előtt ő a jókislány/-fiú, amikor meg nem látják akkor ő a város qrvája. És az meg azért elképzelhető szerintem, hogy néha, nagyritkán, kivételes alkalmakkor a szülőnek legyen igaza/hozzon a későbbiekre nézve is megfelelő(bb) döntést.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Robotporszívók
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- L14 Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 250 Radeon 780M 16GB DDR5 512GB NVMe IR kam gar
- HP EliteBook 830 G10 13.3 FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest