Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Csak mert úgy éreztem nem jött le elsőre, hogy itt a punk a pozitív szereplő.

A nevelés és az óvás azért nem teljesen szinonímák. És ha valakit neveltek, az attól még ugyanúgy be tud illeszkedni egy társaságba, hiszen az intelligens társaság nem nézi ki magából azt, aki normálisan tud élni, viselkedni, gondolkodni, stb. Ellenben éreztem már úgy magam, mint nevelt egyén, hogy azért nem tudtam beilleszkedni, mert a társaság többi tagja kicsit kevesebb nevelést, (iránymutatást vagy nevezzük bárhogy) kapott, és az ő stílusukat nem vettem föl, és ezért kívülállónak tekintettek. De ettől függetlenül én úgy érzem hogy minimális intelligenciával rendelkező csoportba bármikor beilleszkedem, és elfogadnak; voltak nekem punk, rokker barátaim is, és nem néztek abszolút kívülállónak csak azért, mert nem volt kilyuggatva az orrom, fülem, szemöldököm, és fekete vagy rikító cuccok helyett vászonnadrág, bőrcipő és vasalt ing volt rajtam.
mod: Önálló véleménye meg igenis legyen egy fiatalnak, de ne úgy, hogy a szülei előtt ő a jókislány/-fiú, amikor meg nem látják akkor ő a város qrvája. És az meg azért elképzelhető szerintem, hogy néha, nagyritkán, kivételes alkalmakkor a szülőnek legyen igaza/hozzon a későbbiekre nézve is megfelelő(bb) döntést.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest