Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Csak mert úgy éreztem nem jött le elsőre, hogy itt a punk a pozitív szereplő.

A nevelés és az óvás azért nem teljesen szinonímák. És ha valakit neveltek, az attól még ugyanúgy be tud illeszkedni egy társaságba, hiszen az intelligens társaság nem nézi ki magából azt, aki normálisan tud élni, viselkedni, gondolkodni, stb. Ellenben éreztem már úgy magam, mint nevelt egyén, hogy azért nem tudtam beilleszkedni, mert a társaság többi tagja kicsit kevesebb nevelést, (iránymutatást vagy nevezzük bárhogy) kapott, és az ő stílusukat nem vettem föl, és ezért kívülállónak tekintettek. De ettől függetlenül én úgy érzem hogy minimális intelligenciával rendelkező csoportba bármikor beilleszkedem, és elfogadnak; voltak nekem punk, rokker barátaim is, és nem néztek abszolút kívülállónak csak azért, mert nem volt kilyuggatva az orrom, fülem, szemöldököm, és fekete vagy rikító cuccok helyett vászonnadrág, bőrcipő és vasalt ing volt rajtam.
mod: Önálló véleménye meg igenis legyen egy fiatalnak, de ne úgy, hogy a szülei előtt ő a jókislány/-fiú, amikor meg nem látják akkor ő a város qrvája. És az meg azért elképzelhető szerintem, hogy néha, nagyritkán, kivételes alkalmakkor a szülőnek legyen igaza/hozzon a későbbiekre nézve is megfelelő(bb) döntést.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest