Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ja, igen, estig dógozom, de fél10-kor keltem...
És este 8 után még mindig a hülye cserebogarakkal teli levegőeget hasítva fogok hazaszáguldani. Tegnap is megyek haza nagy vidáman a finom habos 8! fokos Göserre gondolva, mikoris valami nagyot koppan a homlokomon. Aszittem hülyegyerekek dobálnak a templomoldalból. Aztán hazaérek, és anyám a hátamról szedi lefele a mászkáló cserebogarakat. Kirohanok az erkélyre, hátha még van, ahogy rázom a lábam, még leesik egy, hát kerülgetett a frász hogy ezeket majdnem becipeltem a szekrénybe. Nem bántom az élővilágot, de jó lenne megegyezni velük, hogy én nem mászok be fölöslegesen hozzájuk, de akkor ők se hozzám. 
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És este 8 után még mindig a hülye cserebogarakkal teli levegőeget hasítva fogok hazaszáguldani. Tegnap is megyek haza nagy vidáman a finom habos 8! fokos Göserre gondolva, mikoris valami nagyot koppan a homlokomon. Aszittem hülyegyerekek dobálnak a templomoldalból. Aztán hazaérek, és anyám a hátamról szedi lefele a mászkáló cserebogarakat. Kirohanok az erkélyre, hátha még van, ahogy rázom a lábam, még leesik egy, hát kerülgetett a frász hogy ezeket majdnem becipeltem a szekrénybe. Nem bántom az élővilágot, de jó lenne megegyezni velük, hogy én nem mászok be fölöslegesen hozzájuk, de akkor ők se hozzám.