Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
csapos2
üzenetére
Az egyik cimborám faterja is kinn van Kanadában, én nemtom hogy a rosebbe csinálja, de legalább 5 vagy 6 éve kinn van és azóta egyszer sem jött haza, ezt hogy lehet megtenni? Mondjuk ezt inkább tivustól kérdem
. Na meg ugyebár a család idehaza neki, asszony gyerkőc, meg azóta unoka, küldözget haza dolgokat, de valahogy az az érzésem, hogy a büdös életbe nem jön haza, szerintem új asszonyt is beszerzett azóta, hacsak nem kasztrálták 
Aktív témák
Aktív témák
- Projektor topic
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- Steam topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Na meg ugyebár a család idehaza neki, asszony gyerkőc, meg azóta unoka, küldözget haza dolgokat, de valahogy az az érzésem, hogy a büdös életbe nem jön haza, szerintem új asszonyt is beszerzett azóta, hacsak nem kasztrálták