Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mégis hogy ismernék olyan embert személyesen, aki már rég meghalt, amikor én megszülettem? A szellemidézés nem az én sportom. Egyedül Ghost-ot ismerem személyesen, mint szellemet.
Szerk: Persze, hogy tudok időutazni, én találtam fel a gépet. Az időzsaru című film gyakorlatilag egy rólam szóló dokumentumfilm, csak megkértek, hogy tartsam titokban, holmi világ sorsa, vagy ilyesmi miatt. Állítólag túl veszélyes lenne. Szóval ha más sem utazhat, akkor én sem fogok, ez így fair. De ez amúgy nagyon titkos, csak neked mondtam el, maradjon is köztünk!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest