Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mégis hogy ismernék olyan embert személyesen, aki már rég meghalt, amikor én megszülettem? A szellemidézés nem az én sportom. Egyedül Ghost-ot ismerem személyesen, mint szellemet.
Szerk: Persze, hogy tudok időutazni, én találtam fel a gépet. Az időzsaru című film gyakorlatilag egy rólam szóló dokumentumfilm, csak megkértek, hogy tartsam titokban, holmi világ sorsa, vagy ilyesmi miatt. Állítólag túl veszélyes lenne. Szóval ha más sem utazhat, akkor én sem fogok, ez így fair. De ez amúgy nagyon titkos, csak neked mondtam el, maradjon is köztünk!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest