Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Érdekes, amit mondasz, de egyben törvényszerű is. Hiszen a memória kitörlő szerkezetet is én találtattam fel veled. (Itt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ezért pontosan 4825 évet kellett visszamennem az időben, és augusztus 12-én 14.16 perckor letépnem egy virágot, amire így nem tudott rászállni egy méhecske, és így nem tudta elkapni egy cinege, akit viszont nem tudott elfogyasztani egy réti héja, akit......, de nem részletezem tovább.) Ami a lényegesebb, hogy én viszont azt a készüléket alkalmaztam, Veled szemben, illetve rajtad (amit természetesen magam fejlesztettem ki), amivel a kitörölt agyakba, jelen esetben a Tiédbe, új emlékeket lehet betáplálni. Jelenleg is ezekkel az emlékekkel élsz. Így minden további írásod is, ezekből a hamis emlékekből táplálkozik, így nem tekinthető hitelesnek.
Természetesen mielőtt ezt a beavatkozást elvégeztem, az agyad eredeti tartalmát lementettem (egy általam feltalált szerkezettel), ez most is megvan, egy floppy lemezen tárolom.
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arena Breakout: Infinite
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest