- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Érdekes, amit mondasz, de egyben törvényszerű is. Hiszen a memória kitörlő szerkezetet is én találtattam fel veled. (Itt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ezért pontosan 4825 évet kellett visszamennem az időben, és augusztus 12-én 14.16 perckor letépnem egy virágot, amire így nem tudott rászállni egy méhecske, és így nem tudta elkapni egy cinege, akit viszont nem tudott elfogyasztani egy réti héja, akit......, de nem részletezem tovább.) Ami a lényegesebb, hogy én viszont azt a készüléket alkalmaztam, Veled szemben, illetve rajtad (amit természetesen magam fejlesztettem ki), amivel a kitörölt agyakba, jelen esetben a Tiédbe, új emlékeket lehet betáplálni. Jelenleg is ezekkel az emlékekkel élsz. Így minden további írásod is, ezekből a hamis emlékekből táplálkozik, így nem tekinthető hitelesnek.
Természetesen mielőtt ezt a beavatkozást elvégeztem, az agyad eredeti tartalmát lementettem (egy általam feltalált szerkezettel), ez most is megvan, egy floppy lemezen tárolom.
Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Ryzen5 4500/ RX 5700XT/ 16GB DDR4/ 500GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁLIS 2028-ig!!! Asus Rog Xbox Ally X 24GB/1TB + prémium tok
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest