- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Természetesen az időutazást én találtam fel, és én is használtam eddig egyedül.
De az nem csoda, hogy úgy tudod, az ötlet a Te fejedben született meg, és a megvalósítás is hozzád köthető, mert visszamentem 3907 évet az időben, és 11 cm-rel arrébb raktam egy kavicsot, ami olyan változást idézett elő a tér-idő continuumban, hogy Te lettél a felfedező, viszont így én a háttérben maradhattam.
Azt, hogy ez így történt, onnan tudom, hogy még a változtatás előtt feljegyzést készítettem, és olyan helyre rejtettem el, hogy egy véletlen baleset következtében az új jelenben megtaláljam.
Amiről azt hiszed, hogy Te találtad fel, az egyébként nem időgép, hanem egy olyan, az agy belső receptoraira ható szerkezet, ami időutazást csak szimulálja a fejedben.
Az ''igazi'' időgép, egy most még számomra is ismeretlen helyen van elrejtve, amit csak egy később bekövetkező esemény fog felfedni.
Aktív témák
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest