Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Természetesen az időutazást én találtam fel, és én is használtam eddig egyedül.
De az nem csoda, hogy úgy tudod, az ötlet a Te fejedben született meg, és a megvalósítás is hozzád köthető, mert visszamentem 3907 évet az időben, és 11 cm-rel arrébb raktam egy kavicsot, ami olyan változást idézett elő a tér-idő continuumban, hogy Te lettél a felfedező, viszont így én a háttérben maradhattam.
Azt, hogy ez így történt, onnan tudom, hogy még a változtatás előtt feljegyzést készítettem, és olyan helyre rejtettem el, hogy egy véletlen baleset következtében az új jelenben megtaláljam.
Amiről azt hiszed, hogy Te találtad fel, az egyébként nem időgép, hanem egy olyan, az agy belső receptoraira ható szerkezet, ami időutazást csak szimulálja a fejedben.
Az ''igazi'' időgép, egy most még számomra is ismeretlen helyen van elrejtve, amit csak egy később bekövetkező esemény fog felfedni.
Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- VR topik
- Rendszergazda topic
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest