- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem kirohanasrol, hanem harsogasrol beszeltem, de ebbe nem kivaok megegyszer belemenni, csak olvasd at ujra az elozo hozzaszolasod
-mi koze a dologhoz anank, hogy hanyszor banoltak, s milyen neveken tenykedett?
-es miert van az alairasodban (tudom, figyelmeztetes, de ezzel a multkor sem ertettem egyet, most sem fogok)
tobbek kozt ezek miatt is van imho az, hogy mar az ertelmes topicjai is ugy kezdodnek, hogy:
#2: topic zarhato, faszsagot kerdezel
mert az ujonc latja, hogy az addiktok is ezt csinaljak vele szemben, akkor O is
tildy: a jobboldali hatarertek nem osszekeverendo az adott pontban szamitott hatarertekkel - az 1/x fuggvenyt a 0 pontban nem ertelmezzuk, igy ott a derivalt fuggvenye megszakad
Aktív témák
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest