- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
'' valós számok között a nullának nincs multiplikatív inverze és 0*végtelen az nem értelmezett a bővített valós számok halmazában sem.''
Ez így van.
'' a jobboldali hatarertek nem osszekeverendo az adott pontban szamitott hatarertekkel - az 1/x fuggvenyt a 0 pontban nem ertelmezzuk, igy ott a derivalt fuggvenye megszakad''
Tudom
Hülye azért nem vagyok.
De ez még nem jelenti azt hogy soha nincs a nullának multiplikatív inverze nem valós számok halmazán. Már ha definiáljuk a multiplikatív inverz fogalmat nem valós számok esetén is. -
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Jó, de arra sem emlékszem, hogy harsogtam volna. Mindegy.
Azért hoztam fel a korábbi neveit, meg a banjait, mert Tildy annak ellenére védi, hogy saját állítása szerint csak egy barkácsolós topicját látta. Arra próbáltam rávilágítani, hogy nekem azért árnyaltabb kép alakult ki róla. Ez persze nem azt jelenti, hogy feltétlenül igazam van.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hülye azért nem vagyok.