Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
törölt tag
Hát legenda az nem vagy.
Egy érdekes figura viszont igen..szvsz
Én még nem szóltam hozzád, mert minek, témához nem volt akkora lövésem, a többi meg nem érdekelt annyira.
Az amiért a boncolgató 'sületlenségeid'
ellenére mégis vhol szivesen látnak, az szvsz azért lehet, mert mégis hozzol vmi olyat amin lehet gondolkodni, ami esetleg érdekel (persze nem mindenkit) másokat.
Én is csippentem az ilyen fejtágító elfilózgatást, korlátok kifeletologatását (csak más témában).
Tényleg annyi sokszor a sík massza unalmas duma, hogy jólesik az ilyen.
Ami szvsz nem passzol bele, az ez a rengeteg ban/nick, és önpörgetés.
Írj blogot, és kérj engedélyt egy blog társtopicra, ahol lehet dumálni annak akit érdekel, vagy mitnem tudok. De azt nem lehet várni, hogy a fórum úgy fütyüljön ahogy te táncolsz
szal nekem nincs veled semmi bajom, sőt, lehet mondani..
De kicsit sok vagy.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Klaus Duran: RCS
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Trollok komolyan
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ellenére mégis vhol szivesen látnak, az szvsz azért lehet, mert mégis hozzol vmi olyat amin lehet gondolkodni, ami esetleg érdekel (persze nem mindenkit) másokat.