Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Bővebben: link
#45 hsz. -
tiv83us
veterán
Szivesen megvitatnam Veled ezt a temat, csak mar tul keso /koran/ van, es mar alig latok ki a fejembol. Csak annyit szeretnek irni eloljaroban, hogy
1. ilyet senki nem csinal, semelyik allam kormanya. /Lehet az Kuba, Eszak-Korea, Oroszorszag...stb./
2.Az felhozott ervek nagyon gyengek /pl. miert csak 1/4-ig volt tele a gep...latszik hogy eleteben nem jart meg osszel Amerikaban aki ezt irta. En havonta legalabb egyszer repulok es volt mar ugy, hogy szezonon kivul (azaz szeptember-marcius)kb 10-en ultunk egy 180 ferohelyes gepen, szoval ilyen ervekkel nem lehet alatamasztani semmit, de ez csak egy pelda volt a sok kozul.
3.Ebbol az irasbol siman arad az elfogultsag.
Mindegy regen olvastam mar ezt a fikciot es tenyleg almos vagyok, de valamikor szivesen megvitatom barkivel ezt a temat. Mindezektol fuggetlenul nem vagyok en sem a ''mindentudo'', es nem elkepzelhetetlen, hogy a kormany keze is benne volt de ezt nem tartom valoszinunek.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Hmm...girl problems. Well you shouldn't be waiting for some girl, why don't you go out with your friends and get some stupid chick for a night or two. You won't have any problem like this.
What do you mean the place is going downhill? Why don't you take a look around in the newspapers see what kinda opportunities they've got.
Probably the people that leave the company have their very good reasons to leave, so you should act if your boss is fucking around.
However i hope things get better down there... -
tiv83us
veterán
Valaki szavalja mar el nekem, honnan a karobol lehet leszedni normalis Audigy 2 drivert /nem update-t/ mert nem talalom a cd-t es ezek neten levok nem mukodnek egyaltalan...
-
tiv83us
veterán
Egy ilyen utan Bővebben: link
Infuziora bekotom magamnak ezt Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
most eppen ilyet ragcsalgatok...
Nem akar elmulni a fogfajasom es nemtudok aludni. Mar a fejem akkora mint egy ballon, nemtudom hogy fogom kibirni du 5-ig. Meg 12 ora...
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Csak nem sokallod? En legalabb 8-at adnek.
MUŁĐER: eleg nevetseges. Lehet paradicsom lopasert meg 12 ev jar...
ui:amugy az sem biztos, hogy 5 evet kap, lehet mondjuk 2 evet de azt is felfuggesztettet, hiszen a torveny szerint 5 evig kaphat, ami ugy 0-5-ig terjed.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
-
tiv83us
veterán
Amugy miert van 2 aktiv erettsegis topik, mikor mind a kettoben ugyanarrol van szo? Es szinte mind a ketto mindig egyszerre aktiv...
-
tiv83us
veterán
Toltsd fel ide legyszi es akkor mindenki igenyeit /vagyait?
/ kielegited
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Sikerult felkuzdeni magam az ircnetre, /washingtoni szerver/ de mikor probalok belepni a #prohardver -re, akkor azt irja, hogy invite only...
Most ez igy van, vagy rossz helyen keresgelek? -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Bocs, de mar egy kicsit keresztbe allnak a szemeim is, eskuszom nemtudtam, hogy eliras. Amugy en is soros vagyok, de a nosztalgia kedveert a havi boroskola adag kotelezo
/Tenyleg azthittem, hogy mar megint lemaradok valami szlengrol... de ez az en hibam, hogy hulye vagyok sorry
/ -
tiv83us
veterán
En nemtudom minek hivjak a kocsikat, amin ''curtain'' van, csak tippeltem, en sosem hasznaltam olyat. Golfcarttal csak akkor kozlekedem, ha neha kimegyek golfozni a hotel golf course-ra. Hat ilyen ez a magyar lelek, onfelaldozo
/En is ilyen vagyok, de hogy ez jo-e...???
/
ui: ne csoroskodjatok mar, kuldjek le nehany fuggonyt a golfcartokra?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Na jo estet Sir

Ha veglegesen nem is, de valamikor a nyaron mindenkepp lemegyek Tampara!
Nalunk a golfcartra tesznek fel ilyesfajta nylon loszart ha esik, bar olyannal altalaban a security jar, nem a golfosok
Na igen, a nagy meleg mellett a masik jellemzo, hogy neha hirtelen elkezd szakadni, de akkor olyan szinten, hogy megall az egesz forgalom /volt benne reszem minden heten egy jo evig
/ -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Vazze haver, mibol sikerult megbuknod?
Nekem ez mar megszokott, hogy reggel 7-kor fekszek le, pedig irattam mar fel minden loszar tablettat a dokival, de szart se er.
Most vettem egy flaska bort, mar kezd hatni hatha most sikerul valami normalis idoben kifekudnom...
Foberlo nem fogad el csekket??
ui:Te figyelj mar, jut eszembe a bankautomatakrol, Neked gondolom dombornyomott kartyad van. Na most a helyzet a kovetkezo, en nagyon szeretnek a sportingbet.hu-n fogadni nemi sportesemenyre, de a mi allamunkba tiltva van a szerencsejatek, ezert a Bank of America nem enged utalni penzt ilyen cegek szamara, ezert nemtudom feltolteni a szamlam. Felhivtam ma nagyanyam, aztmondta neki vmi dombornyomott MasterCardja van, de ugye kellene a hatan levo 3 szamjegyu biztonsagi kod is, es o valtig allitja, hogy nincsen olyan. /Tudod a magnes csik alatt ahol ala kell irnod...most tenyleg nincs ilyen a magyar bankkartyakon, vagy csak nagyanyam benazik?/ Neked van olyan? -
tiv83us
veterán
Jo Estet/Reggelt!
Na hazaertem melobol, visszajott az a ****** *****#$$%! hideg, mar kurvara elegem van, elfogok koltozni innen a picsaba hamarosan. Keszulj Bash, lehet megyek vissza Floridaba
/Ne izgul, igazabol California jar az eszemben, L.A. megtetszett a multkor
/
Mar amugy is unom ezt a kis szutyok varost a sok redneckkel...
Bash, gondolom nallatok meg ezerrel megy a legkondi, nalunk meg meg majdnem futeni kell...
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem tudtam, hogy pont 270 nap utan lesz vki ostag

Es mennyi nap a kovetkezo fokozat?
Jah, kisgyerekeknek szoktak ugyis mondani, hogy ''sleep tight /vagy night-night
/ don't let the bed bugs bite
'' -
tiv83us
veterán
Nekem is altalaban a szokasos muszak 3-12, de megint kevesen vannak a szallodaban, ugyhogy aszontak eleg bemennem 4-re. Mit csinalsz Te 4 ora mulva, olyan koran?

En is mennek mar aludni, de nemtudom abbahagyni a SC: Chaos Theory-t, most is csak azert leptem ki, mert televan buggal ugye, es a hang elkezdett csikorogni
Jo8 amugy.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
''Have a good night.'' Vagy ha kozelebb alo szemelynek mondod akkor ''Sleep tight''.
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Halvany fogalmam sincs, csak ma mondta valaki asszem az USA topikban

Lehet mondjuk ma v. tegnap ota?
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Sima estit /du 4-12/.
nalam meg most van ejjel 2:49
na megyek vissza Splinter Cellezni, nagyon ott van ez a 3. resz!
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem is kicsit, engem kb 5 perc utan most engedett csak vissza.
-
tiv83us
veterán
Egesz csalad itt van, persze kulon elunk. Amugy Networking Technlogy-t tanulok. -
tiv83us
veterán
válasz
50 CENT
üzenetére
Akkor azt esetleg ide Bővebben: link
Es igy Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Eloszor is jo estet!
Szoval Te hogy a turosba tudsz meg mindig helyesen irni, en meg anno szin otos voltam helyesirasbol, de annyira nem irok sehova /csak ide/, hogy magamon szornyulkodok, hogy milyen katasztrofalisan irok...
Mindenesetre keep up the good work...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
A vilag legszebb bulldogja...No komment

![[kép] [kép]](http://www.origo.hu/i/0504/20050426buldog2.jpg)
Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy Neked is jo reggelt!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)