Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, bevallom: az OFF TOPIC mégis OFFolásra való. (Ezért volt a smiley)

Ez a topik egy kötetlen beszélgetés színhelye, ahol gyakorlatilag bármiről lehet dumálni ami a fórum alapelveit nem üti. (Ugyanakkor nem egymástól független hozzászólások halmaza (avagy ''mindent-belehányunk-topik''), és nem is chat.)
Érettségi: Úgy látom félreértettétek azt hogy ''nem akarok javítani''
Azért írtam hogy akik tudják hogy már túl vagyok eme nagy eseményen, azok nehogy azt higgyék magam miatt érdekel.
(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.) -
Panther
HÁZIGAZDA
Tök jó, vettem egy 19''-es overdrive MVA TFT-t
És naon szép és jó és gyors 
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Agostino
üzenetére
Ismét csak ezt tudom linkelni (a tökéletes megoldás képlete): Bővebben: link
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Old Death
üzenetére
Naa, azért nem olyan könnyű odarakni magad a lista tetejére! Próbálja meg aki érez magában némi képességet. Amúgy kibérelhetnénk a lista első 25 helyét mi, PH!-sok!

Ha csak az érdemi munkát nézzük, akkor kb 1 óra alatt végeztem. (Egyébként normális játékkal, ha baromi ügyes vagy, akkor is több mint egy hétbe telne ennyi pontot összeszedni!!)
Kocsikázás ma sajnos nem lesz mert a barátnőm nem ér rá... pedig szívesen taliznék vele minden nap. Legalább egy kicsit. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ahaa, értem...
De most akkor azt feltételezitek hogy mi is izé..? Miért? 
escie (#311): Na ezzel a játékkal (Bővebben: link) végeztem. Nézzétek csak meg azt a toplistát! Méghogy ''no more cheating''... na nehogymá' ő mondja meg nekem
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Old Death
üzenetére
Nem azért, de nekem nagyon tetszett a mai idő.

Leautóztunk a barátnőmmel a tárnoki tóhoz, de mivel látszott hogy esni fog, nem nagyon szálltunk ki. Nem voltak arrafelé sokan, csak egy pár horgász... de ők is eltűntek mikor leszakadt az ég. Addigra már sötétedett, a Mazda ablaka meg lassan párásodott...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Á, találtam vmit... tényleg átlátszóság, nem fényerő. Bővebben: link De a monitorhoz az nem mehet ki, mert semmi értleme nem lenne... Áh, mindegy. Azt hiszem a lényeget megtudtam. (Az egész kérdésem egyébként onnan indult, hogy sok mostani 19''-es TFT csak 262K színt tud, nem 16.7M-t, és és hogy akkor most hogy is van ez.)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én is valami ilyesmit tudtam (alpha channel), de ennek így semmi értelme... a három szín 0-255 közti értéke egyértelműen meghatározza a fényerőt is. Inkább talán az átlátszóság.
Annak még értelme is lenne, de akkor hogyan működhetett régen a 24 bites True Color mód?
Control bitek: miféle ''control'' jeleket kell elküldeni a monitorra?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Van egy kérdésem. Ugyebár a 32 bites színmélység 16.7 millió színt tud megjeleníteni. 8 bit Red, 8 bit Green, 8 bit Blue. 2^8 * 2^8 * 2^8 = 16.7M. Ez eddig mind szép és jó, de 8+8+8=24 bit, mit csinál a maradék 8 bit?
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Arc Raiders
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)
)

De most akkor azt feltételezitek hogy mi is izé..? Miért?

Annak még értelme is lenne, de akkor hogyan működhetett régen a 24 bites True Color mód?