Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Na ma sem emgyek korán haza

-
-
tildy
nagyúr
Remélem este 111 fele már nem lesz vihar.
Akkor megyek haza dógozóból
-
tildy
nagyúr
Jaja, én is február 20ig elküldtem nekika bevallást,a visszatérítés még március közepén meg is érkezett.
Ja ma is megjött az ebéd...Álmaimban sem gondoltam volna, hogy léteznek finom saláták a majonézes salikon kívül.:
Zsírégető ételek (400 Kcal-ig) Grillezett pulykamell, törzsvendég saláta (330 Kcal ch: 8 g)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PH!anthomas
üzenetére
Nem gondolom neked esésnek azt, hogy szóltam, hogy 5000nél lehet újat nyitni.
Úgylátszik kicsit kevered a fogalmakat. -
tildy
nagyúr
Egy offtopic meg reges regen be lett igerve nekem, 18at ezert en nyitottam.
De a 17es volt az utso 4000es. + en megerdeklodtem illetve kertem a tisztelt moderator urakat, hogy hagy en...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Nem.Az off 18 volt az utso 4000es, ha kicsit valaki vissyzaolvas ebbena topicban latja mit irtak a modok...
-
tildy
nagyúr
Bizony bizony én dícsértem.
800dpi felbontású.
Bővebben: link
Itt is van.Mostmár mindkét gép előtt ilyen van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gugánál kb 2800
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
MOndom, válaszhattam: Vagy elköltök a tescoban heti 6-7 ezret csak kajára (szalámi sajt, sajttal töltött csirmemell,hal, stb) és akkor még meg is kell főznöm, ráadásul amit a párom megtalál a hűtőben azt fel is falja, ergo hízik is, vagy pedig rendelek heti 5 ezerért, és kész is van, és változatos is (mert itthon bizony csak sajjttal töltött pulyka, roston pulyka, roston hal, vagy halrudacska szokott lenni, és nem azért mert nem tudok főzni, csak mindig rinyál az iylen tejfölös szószós/milánóis/pörköltes kaják miatt mer tnem komálja a gyomra) és még ráadásul finom is.
Munkahelyemen is mindig 600Ftra jön ki kb az ebéd. Szal végülis szinte ugyanott vagyok...
Na szal neki menü lett az is jól néz ki:húsos orjaleves + grízes tészta.Ez lesz a vacsorája.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Megérkezett az ebéd.
Finom
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
Vangelis: ejnye ejnye...Ott vana creative mx3000es egere.Usb-s , van hozzá ps2 átalakító, és optikai, én imádom.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Tudom..De nem erőszakolhatom meg önmagam.
Márpedig ha eszek reggel, ébredés után úgy 9ig valamit, akkor nem esik jól. -
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Én pl. nem tudok reggelizni, mert egyszerűen enm vagyok éhes.
Ha megeszek egy fél zsömlét már teli vagyok tőle és ez nem jó.
11.30kor szoktam ebédelni ez a napi első kajám mindig.
Pedig este 6kor eszem mindig utoljára....
Nem is tudom, nem is értem, hogy bír valaki napi 4*-5* enni.
A kajám meg még mindig nem érkezett meg... Elvileg 8-13 óra között hozzák ki, pénteken rendeltem. Kiszámoltam, párom annyit zabál, hogy olcsóbb ha rendelem a kaját, így legalább meghatározott mennyiséget tud csak megenni, ráaádsul finom készétel is...Ő menüt kap, én fittlesz ételeket rendelek a fogyás miatt...
Rez_grof: még nem...
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Én is itt vagyok.
Mindjárt hozzák az ebédem
-
tildy
nagyúr
Jaja a notirol vagyok, linuxrol...Teljesen elszoktam mar ettola geptol.
Valami xfce windowmanager van fenn, nagyon fajintos, csak nincs magyar ekezetvalto ikon...Begepelni meg nincs kedvem a setxkbmap hu-t.
Rejim: jo osztalyod volt
lorcsi: weboldalam, my egallery kinti neven...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jo de te nem nobol vagy, akit inkabb erdekelnek a pasik, mint a szamitogep szereles.
Foleg ha tudja , hogy a noverere ilyen szereles ugyben barmikor szamithat.
Egyebkent meg szvsz is ciki.Ennel mar csak az cikibb , amikro toporzekol meleg kajaert , mert nincs fott kaja a hutoben.
MErthogy fozni azt persze nem tud....
Na kapok en majd ezert tole a fejemre.De hat ez az igazsag...
Killerman
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
NA az kerem szepen nem igy volt.
MEg a ramot sem ismeri fel
Azt meg, hogy hol van a processzor, meg sem tudta mutatni...
Bakker bejott apam, aki 8 altalanost vegzett , megkerdem Timitol na ez mi (infos osztalyba jar) , hat o nem tudja, fater meg rogton vagta , hogy ram....
Szerintem konnyen meg fogja tanulni az oreg a dolgokat
Hugi csak annyit tud, hogy chaintech az egyik a masik az asus, es mivel a polcon van a doboza igy a nevet is onnet tudja.
Mindenesetre a ke're's kb ennyi volt: szar, lassu a gep, kerem vissza a regi alaplapot
Olyan sz.r ez az asus...
Egyebkent meg 18 mult
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hala egnek nem vitt magaval semmit.
A tortenet a kovetkezo volt.
Ezt a pesti gepemen hasznaltam, am egyszer mikor uj alaplap kerult a gepbe, nem indult a hatso fokapcsolo bekapcsolasa utan. Varakozas, 5mp utan pocre indult.
Hugomnal is igy ment jo ideje,ha egyszer elindult, akkor mar ment mindig elso bekapcsra, ma reggel meg forumoztam rola, de mivel huginak mar elege lett az asus lapbol (hihetetlen merteku win lelassulasok, leallasok, stb) , mondtam oke, beszerelem neki a chaintechet....
IGen am, de utana nem is indult el egyaltalan. -
tildy
nagyúr
Ma elhaláloztt hugom Coolink AP400X(TC, 350W.) tápja

Béke poraira. Ráadásul alig kétéves volt.
A bűnős pedig ő volt:
Szerintetek ha veszek a lomexben megfelelő kondit , és beforrasztom, akkor működőképes lesz még jó darabig?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na hugi le lesz cseszve azt mondta ír ide egy táborról..
Én meg mehetek haza munkából lassan
-
tildy
nagyúr
Hehe végre nem csak én mondom , hogy....
''Az alkoholnak egyáltalán nincs pozitív hatása
2005. május 13. 10:54
Egy német kutató szerint tévesek azok a tanulmányok, amelyek hasznosnak tartják az italozást
Az alkoholnak újabb szakvélemények szerint nincs semmilyen pozitív hatása az egészségre.
''Az alkohol mérgezi a sejteket'' - mondta Manfred Singer professzor, német alkoholkutató az Apotheken Umschau című szaklapnak nyilatkozva. Singer szerint valamilyen módszertani hiba áll az elmúlt években megjelent csaknem minden olyan tanulmány hátterében, amely az egészségre hasznosnak minősíti a mérsékelt szeszesital-fogyasztást.
Mint mondta, a legtöbb esetben a vizsgálat tárgya nem is az alkohol lehetséges pozitív hatása volt, az egyfajta ''melléktermékként'' bukkanhatott elő.
A münsteri egyetem társadalom-egészségüggyel és járványtannal foglalkozó professzora, Ulrich Kell is amellett tör lándzsát, hogy az alkohol káros. ''Megelőzési vagy kezelési eszközként semmi esetre sem alkalmazható'' - szögezte le.''
Forrás:hiradó -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is ekkor kelek. Mondjuk úgy is nézek ilyenkor ki, ahogy...
Ennél rosszabb esküszöm nincs.Este persze nem tudok 10 kor elaludni, hanem csak fél egykor. Erre 5kor már pattanhatok is ki az ágyból
6.30ra kell beérnem...
De legalább együtt lakhatok a párommal, mondjuk ebben az is közrejátszott, hogy olcsó volt annoa koli, és egy suliba jártunk
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Édes Anna, stb...
Ilyenekről írt.
Szal nem női írkóra, költőkre kell gondolni, hanem művekre, milyen megjelenítésük van, stb.
Loretto:
hugiék nem olyan régen írtak esszét valamelyik irodalom órán ''gyermeki szerepek az irodalomban'' címmel...Emiatt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hugival beszéltem én is.
Azt mondta simán elég volt az idő.
Ő a ''nők szerepe az irodalomban'' esszét választotta. -
tildy
nagyúr
Na hugom elballagott...
Kaja is megvolt (birkapörkölt, ettem már jobbat is..)
Viszont a torta finom
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Are_You
üzenetére
ÉS ebben teljesen igazuk van.
Jóhogy már nem mondod egy vidékinek, ugyanmár miért nem ül meg a seggén és marad otthon, mehessen el jobb esetben gyárban szalag mellé, havi nettó 60ért.
Egyébkétn te magad mondodd, rossz hely ez.
És itt az boldogul sokszor akinek van bőr a képén... -
tildy
nagyúr
DErűs és szép napot minden dolgozó ''népnek''.
Én is belekezdtem már, ráadásul a fizum is megérkezett, szal jól kezdődik ez a nap, annak ellenére, hogy tegnap még este dolgoztam.(most meg kellhettem 5kor
) -
tildy
nagyúr
NA ide is benéztem, látom senkinek nem volt túl nagy szófo.ása...
-
tildy
nagyúr
Ha már kaja: nyíregyi gyros

Isteni
Na nem ám ilyen arab /török gyrosra gondolni...
Juj de rég voltam lenn, le kéne már menni és enni egy ilyet...Nyamm. -
tildy
nagyúr
De durva:

-
tildy
nagyúr
A szemeteszacsis lufiról nincs kép? Örülök hogy megoldottad

Esmein: mondjad ezt egy tévészerelőnek is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha ért hozzá, akkor miért ne csinálja? A tv szerelő is ugyanezzel foglalkozik...
babrother: Jeeeeeeeeezus...
Na és milyen voltam álmaidban?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mbit: na várj. Ez egy 14''-es monitorból kiszerelt képcső tv alaplapjára kötve? Egyébként ötletes, mert a monitoron sokkal kisebbek általában a rácspontok, mint a tévéken.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Idobeosztas es felelosseg.
A munka akkor nem veszes mikor minden lefut, de ha nem a megszokott modon mennek a dolgok, akkor hajlamos vagyok parazni NAGYON.
Szal azt hiszem elkezdek itthon valamit nagyon megtanulni, ertsek si valamihez
Penzrol nem illik beszelni, de teny es valo , a volt munkahely jocskan tobbet fizetett.
De inkabb csendben maradok, nem akarom hogy ebbol akarmilyen konfliktusom legyen...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Oszinte leszek: nem tudom.
Anyagilag volt mar jobb is, de ez sem mondhato rossznak.
A tarsasag is jo.
Inkabb csak ezzel a hetvegi bejarassal, meg 2 muszakkal van gondom, mert nehany aggodalmas pillanattol eltekintve a munka sem annyira veszes.
Kar hogy nem vagyok jo programozo
mod:
esmein :
Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.
Jottem az utso metron es mindenki tok vidam volt szinte, csak azt nem ertem mirefel... Ja ma egy szekreny is ramesett, de csak kicsit...
Lehet meghalni lenne jo, mert annak smemi ertleme hogy igy eljem le az eletem , csak amiat hogy aztan lehessen hazam es igy sajat csaladom is...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na hazaertem.Kivancsi vagzok meddig birom meg ezt az osszevissza bejarkalast.A valtozatossag kedveert szerda ejfelkor erek haza melobol es reggel 5kor mar kelhetek is hogy 6.30ra beerjek

Jott egy level pesti nokiatol, nem vettek fel, szinte sejtettem.... -
tildy
nagyúr
''A szívroham megnevezés a laikus ember szóhasználatában a koszorúértrombózist vagy a szívizominfarktust jelöli. Ezek a betegségek orvosi vészhelyzetet jelentenek, és olyan emberekkel történnek, akik koszorúér eredetű szívbetegségben szenvednek, melynél a szívizmot vérrel ellátó koszorúér eltömôdése következik be. Néha angina (szívfájdalom) lép fel, amely intô jele a koszorúér eredetű szívbetegségnek. Más esetben a betegek nem tudják, hogy koszorúér problémáik vannak, és a szívroham a betegség elsô jele. A szívrohamok kb. egyharmada végzetes kimenetelű.''

Vangelis, esmein: mindenképpen ki fogom. Már csak amiatt is, mert pl. egy qpert sem tudok lefutni, mert nem bírom levegővel, szuflával... + itt van ez a gyorsan magasra szökő pulzusom is, nameg szvsz lehet köze a ''22 fokban már ver a veriték'' témához is
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát ez nagyon nem jó.
Nekemfater kórházban volt , szívkatéteren + értágításon, ma engedték haza, de.
Tegnap este nekem kétszer is hatalmasat dobbant a szívem, (vagy belenyilalt a fájdalom?
) , mindenesetre egy pillanatra összegörnyedtem, és alig kaptam levegőt.
Hirtelenjében utána azt hittem , hogy ez olyan ''éteri'' dolog, azaz faterral van valami, hála égnek nem.
De az utóbbi időben nagyon gyakran volt iylen szúrós érzés a szívemben, lehet ki kéne vizsgáltatni magam?
Hát nem tudom
Párom persze rögtön ''kezelésbe vett'' , feküdjek, jól vagyok, mit hozzon satöbbi. Utána sokáig beszélgettünk, és nagyon éreztem milyen fontos vagyok neki, és mennyire fájna számára , sőt feldolgozhatatlan dolog lenne neki, ha így, a szeme láttára történne velem valami(pl. meghalnék) De ha még nem is a szeme láttára, akkor is nagyon nehezen tudná feldolgozni a halálom...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
2500 naponta hetente vagy havonta....Nem mind1...
-
tildy
nagyúr
Köszönöm aki szurkotl faternak.
Jól van.
2 ere volt a szívében meszes, csak az egyikbe tudtak rakni ilyen tágítót.
Hála égnek jól van, azt mondja bizsereg a lábaujja
(cukros, és általában a cukrosaknak a lábaujjukban is érszűkület szokott lenni.Az hogy bizsereg , az jó jel
)
Szal jól van, de a magas cukra miatt csak hétfőn mehet haza. -
tildy
nagyúr
Faternak holnap csináljáka katétert.
Remélem sikerül., és nem lesznek komplikációk. -
tildy
nagyúr
Fateromat szívkatéterezik az elkövetkezendő napokban

7 éve volt infarktusa, 40 évesen
(és lehet miattam, előtte nap este várt a busznál, de akkor még nem votl mobilom, így nem tudtam rácsörögni, hogy ne fagyoskodjon télnek idején kinn.)
Mindegy elvileg +20 évet jelenthet ez pluszban neki
-
tildy
nagyúr
Nem tudom.Mi időnkben még írásbeli felvételi volt, közös.
Ha az emelt szint olyan mint régen ez a közös, akkor matekból mindenképpen jól jöhet, de számtechből sem árt.
Egyébkétn meg mi anank idején jó nehezet kaptunk közösön, így nekem csak 4es lett, míg akik simát írtak, majd mindnek 5ös
-
tildy
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
Szvsz számtech érettségi +matek érettségi.
Még villmérnökin is elfogadják. Az én javaslatom úgyis ismeritek, bár annyit elmondanák, hogy ha bme, ott annyi lehetősége van az embernek mitn a nyű, mindenütt máshol sokkal kevesebb

Rejim:matek +számtech (infó) ezekből érettségi.
Én BMF-NIK-en voltam, diploma megvan,a sulit is szerettem ,dehátpl. a munkanélküliség megviselt ...Na mindegy...
Szeptembertől kezdem a villmérnökit
A kandón.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na ilyesmi kéne:
![[kép] [kép]](http://www.horrorklinik.com/catalog/images/small/lennonhippiebrille-1_200x282.jpg)
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.ramiris.hu/images/termek/09708.jpg)