Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
bocsi Bash, csak aludtam kicsit.
ja, roadrunneres, de insight-os is, szoval sajna nem ny hanem oh, amit legtobben ugy ejtenek hogy ohhh... (ilyen lesajnalo hangsullyal kepzeld el) ami igaz is talan.
a szolgaltatas: gyors, naponta valtoztatjak az ip-t, kapsz 5 email cimet, draga es mukodik. egyszer-ketszer volt problemam, nagy nehezen vegigverekedtuk magunkat rajta a helpdeszkessel, de erosen nehezitette hogy o nem ertette a magyar akcentusomat en meg az o indiai akcentusat. szoval elegedett vagyok. -
lao ce
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
en is sokat felejtettem az iskola ota. es nem csak en felejtettem, hanem a nyelv is valtozott, valtozik. mivel nem elek kozvetlen kapcsolatban ezzel, igy neha azon is meglepodok hogy manapsag mi szamit 'rendes' beszednek. a helyes irashoz meg elsosorban olvasni kell szerintem. amit rendszeresen olvasok magyarul az meg hehe... az index meg hasonlok, no abbol nehez megtanulni helyesen irni

Aktív témák
Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Hobby elektronika
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest