- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ymi
csendes tag
Szia
Nos a válaszadásra várással kapcsolatban tévedsz. Ha annyira topikot szeretnék nyitni akkor szerintem nem teszem fel a kérdést ebben a topikban.
De mivel feltettem a kérdést, és mégis úgy kezelted a dolgot mintha egy kis hülye 10 éves gyerek lennék, aki mindenáron topikot akar nyitni, na ezzel felba@tad az agyvizemet. De mivel válaszoltál ezért meg is nyugodtam rögtön , hogy nem is lehetsz te olyan rossz
ember.
Csak az zavart,hogy pont engem találtál meg a sok hozzám hasonló közt.
Egyébként meg a helyesírásról az a véleményem, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje ha kell én is oda tudok figyelni a helyesírásomra, de nem ez az életem alapköve!
Szerintem nem kellene nektek sem mindig eröltetni ezt a dolgot, csak ha muszáj!
Már többször tapasztalhattad az életben, hogy amit erőltetnek valakinek az álltalában az ellenkező reakciót váltja ki, főleg a kamaszok körében, mindenki lázadóbb abban a korban ezt te is tudhatod.Egyébbként én 27 leszek májusban, szóval nem feltétlenül csk a fiatalok írnak helytelenül, de nállam sajnos ez a helyzet az írással kapcsolatban.
UI: Nem nyitom meg a topikot de ehez egy szimpla támogatom a javaslatodat, vagy szerintem hülyeség, válasz is elég lett volna!
Ezzel ellentétben te porig aláztál,de nincs harag igazad van!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak az zavart,hogy pont engem találtál meg a sok hozzám hasonló közt.