Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
leszek én szemét állat... jól áll nekem ez a szerep
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
már kezdek hozzászokni, h de ez nem az, meg nem erről van szó, de könyörgöm a topiccímben benne van vmi... akkor vszínű azzal a témával foglalkozik, (ha nem is arról írtak eddig) és akkor fel lehet tenni ott a kérdést ill. elmélkedni az emberi hülyeségen... de az, h topicot nyitok neki, mert lesazrom a keresőt ill. lebarmozom a segíteni akarot (mert, h aki belinkel neki (persze megfelelő szöveggel) vmit az segíteni akar, h gyorsabban megoldja a problémát és nem (mindig
) bunkó, paraszt aki csak azért szól be mert jól esik, no meg megalázni és lehülyézni a felhasználót, h a keresőt, se tudja használni... na ez a legrosszabb... írja be, h figy mán. van egy uilyen topic ahol... és nem az, h b+! kereső!!! ahogy sajnos egyesek teszik is...
na köszönöm ennyit akartam mondani, leülök magamtól is...oldy
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)