Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
leszek én szemét állat... jól áll nekem ez a szerep
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
már kezdek hozzászokni, h de ez nem az, meg nem erről van szó, de könyörgöm a topiccímben benne van vmi... akkor vszínű azzal a témával foglalkozik, (ha nem is arról írtak eddig) és akkor fel lehet tenni ott a kérdést ill. elmélkedni az emberi hülyeségen... de az, h topicot nyitok neki, mert lesazrom a keresőt ill. lebarmozom a segíteni akarot (mert, h aki belinkel neki (persze megfelelő szöveggel) vmit az segíteni akar, h gyorsabban megoldja a problémát és nem (mindig
) bunkó, paraszt aki csak azért szól be mert jól esik, no meg megalázni és lehülyézni a felhasználót, h a keresőt, se tudja használni... na ez a legrosszabb... írja be, h figy mán. van egy uilyen topic ahol... és nem az, h b+! kereső!!! ahogy sajnos egyesek teszik is...
na köszönöm ennyit akartam mondani, leülök magamtól is...oldy
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)