Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Helló. Hogy lehetne megjavítani egy olyan kilincset, aminek az a baja, hogy az egyik oldalról működik rendesen, viszont a másik oldalról hiába nyomom le, a zárnyelv nem mozdul semerre. Vagy új kilincset kell venni?
-
Drizzt
nagyúr
Rájöttem, hogy a szociális életem egy kalap szar. Kb. annyiban merül ki, hogy néha bemegyek a suliba, köszönök néhány embernek, meg a hétvégi bulikban. Többre vágyok. Meg kéne már ism,erni a lakókörnyezetemben is embereket. Asszem.
-
Drizzt
nagyúr
VCD-t felirattal lejátszani milyen lejátszóval lehet?
-
Drizzt
nagyúr
Király, az rtlklubon lesz a Blajós árnyak is. Akkor már remélem, a Klónok támadását se hagyják ki az episode III előtt...

-
Drizzt
nagyúr
Figyeljetek, ha Domestossal levakartam egy kiló rozsdát a mosogatókagylóban, s utána rögtön odateszem a szennyes tányérokat, akkor dfog rájuk menni valami ''mérgező'' tartósabban?
-
Drizzt
nagyúr
Szeeeeva! a Netposta.net helyett csak nálam jön be a primposta, vagy másnál is? Egy órája még rendesen bejött...
-
Drizzt
nagyúr
Elkezdtem írni egy cd-t, s csontra lefagyott a gép. Valaki adjon egy kib*** kalapácst. Mi van ma? Ideges vagyok, mint az állat!
-
Drizzt
nagyúr
Nem találom a kurva kábelt, amivel tudnék az mp3 lejátszómra másolni.

-
Drizzt
nagyúr
A SW ep6-ot mikor adják az ertéel klubon?
-
Drizzt
nagyúr
Az indexes fórumra miért nem tudok regisztrálni?
A showregistrationform oldalnál egyszerűen megáll.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gamer pc!
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 és 980 PRO SSD-k! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE!
- Dell G5 5590 Gamer Laptop i7 / RTX 2060 / 32GB RAM / 144Hz / Újszerű akku
- Eladó BIOSTAR B360 BTC PRO 2.0 félkonfig
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest