Hirdetés
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát annyiból nem ugyanaz, hogy az érem valamivel többet ér, mert azt egyéniben kaparja össze az ember, a kupát meg a csapat kapja mind a négyen. Persze a teljesítményük is csak 1/4 arányban számít be. Szóval csapatban a leggyengébbet elviszik a vállukon simán a többiek.
De egyébként tényleg mindegy, mert azt poénból írtam be. (Szmájli tanusítja.)
Olyat kéne találni, ahol esetleg komolyan azt mondom, hogy én jobb vagyok bárkinél bármiben. Mert a poénkodás az egy dolog, a hencegés meg egy másik.
Szerk: Most nem értem mire jó ez a színpadias visszavonulás, én szeretném tisztázni ezt a dolgot. Szerintem te valamit nagyon félreértettél, mert nem emlékszem, hogy hencegtem volna, és ezt szeretném kideríteni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Horgász topik
- Premier előzetesen a Samson: A Tyndalston Story
- Autós topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest