Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
harag nincs, egy percig sem volt reszemrol, s a helyzeted is megertem, mindossze a reakciod nem tetszett a helyzetre
a gozso fele ''embertipust'' pedig nem ismerem, mert nem olvasom a topicjat (pedig milyen jo tamadasi feluletet adna nehaly emberen
) -- az elso hozzaszolast elolvastam, de ott ugy dontottem, hogy ahhoz, hogy ott lealljak errol vitat nyitni, nekem nincs turelmem
no de te meg fogd fel ezt az egeszet ugy, mint tanulopenzt, legkozelebb cd-t viszel, s mar a kabelnetet is ismered
p.s.: a winxp minimum hardverkovetelmenye 233MHz CPU es 64MB RAM, ez a gep, amit Te irtal, mar az ajanlott hardveren is tulmutat (Bővebben: link)
szerk.: juteszembe: a hetvegen volt szerencsem egy 333-as cerka+128 SD kombohoz es hihetetlen szepen ment rajta az xp, mitobb, akadas nelkul vitte mind a divix, mind a wmv viedokat -- es mindemellett at/atx, es a lep nem volt tobb, mint 20*20cm -- mondjuk volt egy kis gaz az inditasnal, mert az asztalon hevero, ossze nem szerelt ''gep''-bol a monitokabel sulya miatt kibukfencezett a vga (nem volt rogzito az agp-nel), de jo kis cucc az -- starcraft meg dio1 ment is egesz ejjel, meg masnap egesz nap lan-ban
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) -- az elso hozzaszolast elolvastam, de ott ugy dontottem, hogy ahhoz, hogy ott lealljak errol vitat nyitni, nekem nincs turelmem