Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz VladimirR #3043 üzenetére

Isten ments, dehogy akarok kötekedni, pont hogy meg akartam beszélni, de ahogy látom nem kell addíg várni, mert már most is megejthettük.:)
    Hidd el a msáik fél ugyanúgy megérdemli ezt a bánásmódot, mert az egész úgy indult hogy szombat délután felhívtak, hogy hogy kell xpt telepíteni(egyébként a gyereket nem is nagyon ismertem csak egy jó haveromnak az unokaöccse, és ő ajánlott be), tehát xpt akartak telpíteni, egy 366os 128megás gépre(ez csak utólag derült ki). Azért hívott hogy hogy kell, mert dosból sehogy sem sikerül nekik. Mondom állítsák be a bootot, és autómatikusan elindul a telepítő, megtörtént felrakják, erre másnap hívnak hogy nem ok, mert nem indul el csak csökkentett módban. Megnéztem ott se mindíg akart elindulni, mondom jó akkor formázzuk le, és vissza a win98, miután láttam hogy milyen gép, formázás gyönyörűen lezajlik win98 feltelepül, de ez sem indul el, mondom szerintem memóriahiba( de nem vlt nálam memtest, hiba tudom:(), ok elvitték a számtech üzletbe, az asszongya hogy nem a memória hanem valami más, d e nem tudja legombolt róluk egy csomó pénzt de nem lett jó, megint hívnak engem, viszek memtestet, látom már az elős fázi hibaüzi. ok mondom vagy a memória vagy az alaplap(memkezelése), átszerletem az egészet, egy msáik házba, új alaplap ram minden, xp telepítő elindul, formáz, ... a lemez sérült, cserélje ki vagy másik partició. Mondom bravo.
    lőttem nekik nem eggyszerűen vinyót, mert ne legyen túl drága(láthatóan gazdagok és lenne rá pénzük) beszerelem, jó felmegy a winfos, tleepítem amim van, mert ugye a friss dolgok dvdn vannak. Nem tudom nekem olyan eggyértelmű volt, hogy van neki is dvdje, és ezért nyugodt is voltam mert azon mondom minden megvan. Hát sajna ez nem így volt. De az egész légkör, meg a kérdések, hogy mennyibekerül egy jó számitógép?P4es? amikor elmondom neki akkor na annyi nincs,
    Szóval tipikusan olyan ember mint amit Gozso annó felvázolt.
    részemről, -remélem részedről sincsen- isten ments hogy harag lenne, csak most itt megpróbáltam felvázolni a helyzetet. remélem azért engem is emgértessz.

Aktív témák