Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, megeggyeztünk, ezt így is fogom, fel, most megyek a media martkba veszek egy 10dbos cdtáskást,azt televeszem, cdvel, és feltöltöm az összes létező biztonsági, progival, sp1től kezdve adawareig mindent.
Egyébként ma át voltam, most értem haza, kb 2órát baszakodtam vele, mert nem Blaster, nem Sasser, de mégcsa nem is Netsky volt. Hogy mi, azt ne kérdezzétek, symantec eltávolitókat mindeggyikhez keszedtem, eggyik sem talált semmit, aztán fogtam és windows update el az összes létező patchet letöltöttem neki, talán 2kivételével az összes fent is volt, azóta lekopogom nem indult újra. A windows updatetől nem jogtiszta windowsnál kicsit fázok, de végülis ez lett belőle, és sp2t is ezért nem tudtam telepíteni.
Ja csak mégegy adalék, asszonyga a srác hogy nem működik a nyomatató, bekapcsolom(!) és tökéletesen megy. Akármennyibe lefogadom hogy nem bekapcsolt állapotban próbálta.
és még egy, egy hangkártydrivert nem tud telepíteni, úgy fogadott egyből hogy nincs hang, de egy winxpt telepíteni neki tud állni. na mind1 túl vagyok rajta. hála istennek!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Milyen autót vegyek?
- Facebook és Messenger
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest