- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
igen, bar ha kotekedni akarsz, akkor semmi perc alatt lemondom, nem azert megyek
jelen esetben az a bajom veled (pontosabban nem veled, szemelyed ellen semmi kifogasom, ha lenne, azt eszrevenned, csak a masok hozzanemertesevel kapcsolatos megnyilvanulasod volt zavaro), hogy annak ellenere, hogy bevallottan a Te hibad a dolog, a masik felet hordod le mindenfele szarlamanak -- ez a feriba'-zas kulonosen irrrital, de ezt most inkabb hagyjuk
honnan szedek tuzfalat, service pack-ot:
kezdem a windoze javitasokkalkal, hogy sorjaban haladjunk: rendszeresen jarok windoze update-ra, mert az jo, s mint azt megfigyelhetted, a blaster/sasser es egyeb barataik, mar regen bejelentett, dokumentalt es javitott windoze sebezhetoseget hasznaltak ki, igy pl mikor megjelent a blaster, csak a hirekbol (es megjelenese napjan egy havertol, aki beszivta) ertesultem -- ezek utan batran felmegyek netre, akar tuzfal nelkul is
tuzfal: mint irtam, a legfrisseb windoze javitasok boldog tulajdonosakent nyugodtan megyek ki a netre, hisz ezesetben mar csak szandekos, celzott tamadas aldozata lehetek, de ez annyira nem jellemzo, leven nem sok az ellensegem (legalabbis nem annyi, hogy ne lehetne kezelni) -- a biztonsag kedveert azert hasznalok tuzfalat (kerio 2.1.5), mert fut a gepen par progi, amiket vagy nem akarok, hogy kimenjenek, vagy nem akarom, hogy elerjenek kivulrol, meg szeretem tudni, hogy ki kivel beszel a gepemen
sp csak azert kell, hogyha valakinek teszek rendszert (vagy nagy ritkan jomagamnak) ne millio darabban kelljen osszeszedni a javitasokat (anno modemmel egy egesz ejszaka volt, mig lejottek a peccsek, meg sp1 elott)
tobbi eset nem remlik (annyi mindenkibe kotottem mar bele, hogy nehez visszaemlekezni), de ha elokeresed szivesen elondom, hogy hol, mikor, mi volt az oka annak, hogy mi volt a problemam (mint mar irtam, semmikeppen sem volt szemelyeskedes a dolog mogott)
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest