Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
igen, bar ha kotekedni akarsz, akkor semmi perc alatt lemondom, nem azert megyek
jelen esetben az a bajom veled (pontosabban nem veled, szemelyed ellen semmi kifogasom, ha lenne, azt eszrevenned, csak a masok hozzanemertesevel kapcsolatos megnyilvanulasod volt zavaro), hogy annak ellenere, hogy bevallottan a Te hibad a dolog, a masik felet hordod le mindenfele szarlamanak -- ez a feriba'-zas kulonosen irrrital, de ezt most inkabb hagyjuk
honnan szedek tuzfalat, service pack-ot:
kezdem a windoze javitasokkalkal, hogy sorjaban haladjunk: rendszeresen jarok windoze update-ra, mert az jo, s mint azt megfigyelhetted, a blaster/sasser es egyeb barataik, mar regen bejelentett, dokumentalt es javitott windoze sebezhetoseget hasznaltak ki, igy pl mikor megjelent a blaster, csak a hirekbol (es megjelenese napjan egy havertol, aki beszivta) ertesultem -- ezek utan batran felmegyek netre, akar tuzfal nelkul is
tuzfal: mint irtam, a legfrisseb windoze javitasok boldog tulajdonosakent nyugodtan megyek ki a netre, hisz ezesetben mar csak szandekos, celzott tamadas aldozata lehetek, de ez annyira nem jellemzo, leven nem sok az ellensegem (legalabbis nem annyi, hogy ne lehetne kezelni) -- a biztonsag kedveert azert hasznalok tuzfalat (kerio 2.1.5), mert fut a gepen par progi, amiket vagy nem akarok, hogy kimenjenek, vagy nem akarom, hogy elerjenek kivulrol, meg szeretem tudni, hogy ki kivel beszel a gepemen
sp csak azert kell, hogyha valakinek teszek rendszert (vagy nagy ritkan jomagamnak) ne millio darabban kelljen osszeszedni a javitasokat (anno modemmel egy egesz ejszaka volt, mig lejottek a peccsek, meg sp1 elott)
tobbi eset nem remlik (annyi mindenkibe kotottem mar bele, hogy nehez visszaemlekezni), de ha elokeresed szivesen elondom, hogy hol, mikor, mi volt az oka annak, hogy mi volt a problemam (mint mar irtam, semmikeppen sem volt szemelyeskedes a dolog mogott)
Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest