- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
igen, bar ha kotekedni akarsz, akkor semmi perc alatt lemondom, nem azert megyek
jelen esetben az a bajom veled (pontosabban nem veled, szemelyed ellen semmi kifogasom, ha lenne, azt eszrevenned, csak a masok hozzanemertesevel kapcsolatos megnyilvanulasod volt zavaro), hogy annak ellenere, hogy bevallottan a Te hibad a dolog, a masik felet hordod le mindenfele szarlamanak -- ez a feriba'-zas kulonosen irrrital, de ezt most inkabb hagyjuk
honnan szedek tuzfalat, service pack-ot:
kezdem a windoze javitasokkalkal, hogy sorjaban haladjunk: rendszeresen jarok windoze update-ra, mert az jo, s mint azt megfigyelhetted, a blaster/sasser es egyeb barataik, mar regen bejelentett, dokumentalt es javitott windoze sebezhetoseget hasznaltak ki, igy pl mikor megjelent a blaster, csak a hirekbol (es megjelenese napjan egy havertol, aki beszivta) ertesultem -- ezek utan batran felmegyek netre, akar tuzfal nelkul is
tuzfal: mint irtam, a legfrisseb windoze javitasok boldog tulajdonosakent nyugodtan megyek ki a netre, hisz ezesetben mar csak szandekos, celzott tamadas aldozata lehetek, de ez annyira nem jellemzo, leven nem sok az ellensegem (legalabbis nem annyi, hogy ne lehetne kezelni) -- a biztonsag kedveert azert hasznalok tuzfalat (kerio 2.1.5), mert fut a gepen par progi, amiket vagy nem akarok, hogy kimenjenek, vagy nem akarom, hogy elerjenek kivulrol, meg szeretem tudni, hogy ki kivel beszel a gepemen
sp csak azert kell, hogyha valakinek teszek rendszert (vagy nagy ritkan jomagamnak) ne millio darabban kelljen osszeszedni a javitasokat (anno modemmel egy egesz ejszaka volt, mig lejottek a peccsek, meg sp1 elott)
tobbi eset nem remlik (annyi mindenkibe kotottem mar bele, hogy nehez visszaemlekezni), de ha elokeresed szivesen elondom, hogy hol, mikor, mi volt az oka annak, hogy mi volt a problemam (mint mar irtam, semmikeppen sem volt szemelyeskedes a dolog mogott)
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest