Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Te jössz Ph! tlaira ugye?
Külön exakt fizetek neked egy sört, mert kiváncsi vagyok hogy bántja a csőröd a személyem iránt.
nem egyszer volt ilyen, hogy lehortál, aztán én indokoltam, vagy válaszoltam, aztán most egynelőre nme tudom mi van, de kiváncsi vagyok, komolyan hogy honnan szedsz net nélkül win javítást, meg service packet, meg tűzfalat meg vírusírtót, ami egyébként volt fenn. igazán kiváncsi vagyok, és tudod mit? feri bázok.
Csak azt ne mond hogy mentem volna haza érte mert kösz nem volt kedvem este 7kor 2kmt gyalogolni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest