- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Én is mostanában kerestem teleobit.
Ilyenkor mindig megnézem az slrgear oldalán az adott objektív "blur index"-ét és a CA grafikont. Nekem ezzel a 70-300-al az a bajom, hogy 200-ig egész jó és utána kissé elszáll mind a CA, mind az élesség. Emiatt voksoltam a Nikkor 55-200-ra. Igaz, hogy egy 70-300 hosszabb, de mit érek azzal a + 100-al ha már nem olyan frankó mint 200-ig.Persze arra nagyon kíváncsi lennék, hogy az ilyen tesztekben látható különbségek mennyire realizálódnak a gyakorlatban.....
Másik érvem az 55-200 mellett a már mások által is említett képstabilizáció. Igaz nem csodaszer, de segíti a fotóst.
Ja és a harmadik, hogy Sigmáról azért lehet hallani rosszakat, ezért gondoltam a Nikkor csak jobb. Hát nem tudom, az enyém most szervizelés alatt van

A Nikkor műanyag bajonettel szereli az 55-200-at. Sigma pedig fémből készítette a 70-300-ét, ami időtállóbbnak tűnik...
Gari szempontjából a Sigma 3 éve azért elég jól hangzik....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest