Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Hyperion
üzenetére
Helyette 25k-ért nem nagyon kapsz más, (számottevően) jobb obit, szerintem... de ha nincsenek elvadult pixelvadász ambícióid, akkor azért élvezhető minőségben lehet fotózni a 18-55-tel is. Persze lehet ennél sokkal jobb, de ez is élvezhető, kiskompaktok képeinél nagyságrendekkel jobb lesz.
Szóval szerintem vedd meg a 18-55-öt, és mellé szerezz egy telét, mondjuk 55-200-at. Portréhoz ez utóbbi nagyon jól fog jönni. Nem tudom a pontos árakat, de használtan a nem VR-es olyan 20-25-30k lehet. Oké, túl van a kereten, de is szerencsével, vagy még egy hónap alatt még pár ezres gyűjtésével bele fog férni.
nesa: persze megérdemelne jobb obit, de sok értelme annak se lenne hogy obi nélkül csupaszon ott porosodjon a váz, tétlenül. Szerintem jobb most venni egy ilyet, és később bővíteni, mintsem addig nem fotózni amíg nincs jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Autós topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest