Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
th!nk
csendes tag
Üdv a topic lakóknak!
Egy kérdésem lenne! Obi vásárlás előtt állok és a 2 kiszemelt obi a következő:
Sigma Pentax 70-300/4-5.6 DG Macro objektív és a
Tamron Pentax 70-300/F4-5.6 AF LD Di Macro 1:2 objektívAzért e kettő között vacilálok
mert néha-néhs szeretnék makrózni (az előtét lencsékkel meg még bajba vok, mert most kezdtem). Mint látjátok Pentaxom van.
Ezek az obik már "majdnem teleobi" szintjén vannak, és az én igényeimnek szerintem tökéletesen megfelelnének. Tehát pro-et contra érveléseket várok Tőletek, előnyök-hátrányok. Ha már volt vmelyik hsz.-ben akkor bocsánat, utána olvasok- csak pls jelezzétek.
Annyit tudok, hogy mivel nagyok lassúak zoomoláskor, mert nagyok. Minél többet utána olvastam, annál bizonytalanabb vok. Hol a Tamront, hol a "bigmát" minősítik le.
A Tamronról több jót olvastam, mint a sigma-ról...
Szóval?
Válaszaitokat előre is köszönöm
th!nk
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Sigma 28-105mm f/2.8 ART - DG DN (Sony E)
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert néha-néhs szeretnék makrózni (az előtét lencsékkel meg még bajba vok, mert most kezdtem). Mint látjátok Pentaxom van.