Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
sziasztok!
Most állok első dslr gépem vásárlása elött, azt már eldöntöttem, hogy canon 450d lesz, viszont a tesztfotók és az felhasználói tapasztalatok alapján semmiképpen sem kit obival venném. Segítséget kérnék és ajánlást, hogy milyen középzoomot ajánlanátok.
Most két obi között vacilálok. A drágább, de talán szebb képet adó Sigma 24-70 EX DG és az olcsóbb Tamron AF SP 28-75... Mindkettő f2,8-as értéket tud a teljes zoom tartományban (bár ahogy nézegetem a netet f4 és f5,6 körül edják a legtöbb részletet és a legszebb képet... ezt mondjuk nem teljesen értem mitől van. Örülnék, ha esetleg el tudnátok magyarázni
)
Köszönöm előre is a véelményeket, ajánlásokat. (mint a fenti két példából is látszik max 130eHUF-om van obira)
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)