Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem értek egyet Veled, a DSLR-ben pont a fejleszthetőség a buli, ráadásul ez évekre széthúzható. 100k-s tele az egy bridge ára nagyjából, tehát mivel évente csak a hülye venne másik bridge gépet, DSLR-t kell venni, mert ahhoz mindig vehetsz valamit, aminek értelme is van. Sőt, egy bridge-el készített képpel kisebb esélyed van pénzt keresni, mint egy tükrössel, ami pénzt a gépre költetsz, újra.
Igazából nekem sem egy százezres obi lenne a célom, ha lottóznék, de az most nem érné meg nekem sem, mert inkább másra költöttem azt a pénzt. Jövőre viszont esélyes lehet, ha megtetszik egy olyan obi. Bridge gépnél hamar vége az építkezésnek, pár kiegészítő, oszt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest