Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem értek egyet Veled, a DSLR-ben pont a fejleszthetőség a buli, ráadásul ez évekre széthúzható. 100k-s tele az egy bridge ára nagyjából, tehát mivel évente csak a hülye venne másik bridge gépet, DSLR-t kell venni, mert ahhoz mindig vehetsz valamit, aminek értelme is van. Sőt, egy bridge-el készített képpel kisebb esélyed van pénzt keresni, mint egy tükrössel, ami pénzt a gépre költetsz, újra.
Igazából nekem sem egy százezres obi lenne a célom, ha lottóznék, de az most nem érné meg nekem sem, mert inkább másra költöttem azt a pénzt. Jövőre viszont esélyes lehet, ha megtetszik egy olyan obi. Bridge gépnél hamar vége az építkezésnek, pár kiegészítő, oszt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest