Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
Sefter
üzenetére
Én az új 16-80/2.8-4-ről írtam. És nem a megérés-nem megérés kérdése foglalkoztat, mert egyértelmű, hogy eszméletlenül drága, hanem az irány, amit elkezdett vele a Nikon. A régi vázak nem tudják megfelelően vezérelni az elektromágneses blendét. Ugyanígy nem tudom, hogy az AF-P verziós objektíveknél az AF/MF váltás megoldható-e a vázon lévő kapcsolóval, vagy arról is lemondhatnánk, ha ilyen obit akarnánk használni.
Ha ezen az úton haladnak tovább, akkor új fejlesztésű objektíveket nem fogsz tudni rátenni a régi vázakra. Tény, hogy nem is feltétlenül akarsz, de a lehetőségét is elveszik tőled.
Persze haladni kell a korral (és sütni Váncza sütőporral) és vázat is cserélni, nem csak egyre jobb objektíveket venni, de minek, amíg megfelel az is, ami most van.(#25286) Throme Amikor egy 220V rendezvényen feltettem az akkor még vadonat új 16-80-at a D90-re, még én sem tudtam, csak azt vettem észre, hogy csak max fényerőn hajlandó képet csinálni. Mivel nagyon friss fejlesztés volt még akkor, betudtam annak, hogy biztos demo verzió volt és még bugos. Aztán később olvastam, hogy ezekkel a régebbi vázakkal nem kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest