Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a Sigma 30 1.4 ART objektívvel? Szeretnék egy nagy fényerejű alapobjektívet a 70D-re. Canon 50 1.8 II már volt, de általános használathoz túl szűk, portréhoz meg rövid (az én izlésemnek)
Árban elég jó a 30-as és az ART sorozatról elég elismerőek a vélemények, de ez a típus a 18-35 ART, 35 ART és az 50 ART árnyékában nem nagyon jut szerephez... Nem tudom, hogy ennek van-e valami oka.A Digital Picrure oldalán ugyan meg tudom, nézni, de ott elég borzalmas eredményeket mutat f2.8 alatt. Meglepő módon a sokak által szinte "L-es" obinak titulált Canon 17-55 2.8 is elég "takony" képet ad, ami nekem kissé gyanús és megkérdőjelezi az összehasonlításban szereplő tesztképek pontosságát... Ennyire rossz nem lehet rossz egy ART sorozatú objektív....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest