- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Colonel993
üzenetére
én most is tudom, mi mit ér, meg hogy mit hol keressek, és azt is tudom, hogy ez szinte mindennel így van, hogy az ár arányos a minőséggel, de én nem gondolom úgy, hogy mindenkinek 70-200-al kellene járkálnia, mert alatta semmi sem használható. És továbbra is tartom, hogy értelmes kompromisszumokat lehet kötni olcsóbb cuccokkal is, nem kell valakinek szarul éreznie magát azért, mert nem a nagyondrága obit veszi.
Volt ilyen időszakom nekem is amikor úgy gondoltam, hogy a legjobbat, legdrágábbat szabad csak venni, aztán amikor megvehettem volna egy olyan obit akkor inkább mégis úgy gondoltam, hogy Zakynthoson kattintgatni egy hétig többet ér a "kis vacak" 18-105-tel, mint egy 70-200-al otthon lenni.azóta meg volt úgy is, hogy annak is örülhetek, hogy nem kellett eladni azokat, amik eddig megvannak, szóval azért idővel nem biztos, hogy minden könnyebb, és jobb.
Amúgy ennyi cuccal meg maximum az autóig és vissza mászkálnék, amiket itt leírsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Panasonic Lumix G9II váz
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest