- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #2598 üzenetére
Bali ez megoldja minden gondod, www.irfutar.com
Az ÍRFUTÁR MOST megoldja: 30kg csomagot 20kg áráért!
Azaz 30kg felett bármilyen sulyu lehet a csomagod,
MOST 10kg árával kevesebbet fizetsz érte!Jelöld be őket iwiwen, szerintem egész jó áron szállítanak... Vehetsz itthonról egy olcsóbb laptopot(70 k körül)+egy olyasmi gépet mint az enyém(80k)
szállítással megvagy 700 eurobol -
kavicssli
addikt
Értem! Én még "kezdő" vagyok ebben a COD4ben de azt nem értem hogy a PB csak akkor dobja ki a csalókat ha azon a gépen is fent van! Mondjuk értelemszerü ha csal akkor nem rakja fel a PB-t!Viszont a PB mi alapján "érzékeli" ha valaki csal?...és miért fordul elő az hogy az illető csal de a PB nem evszi észre! Vagy ilyen nincs?
Elvileg azok a szerók ahol van PB és játék közben alul irkálja ki hogy ezt meg azt dobta ki akkor az azt jeletni hogy azon a szerón nem csal senki? Vagyis nem tudnak mert a PB kivágja!?
-
PyroS
senior tag
válasz
kavicssli #2594 üzenetére
Hát játszottunk egy klán ellen.Az első mapon én nem játszottam csak hallotam a TS-en a srácokat.A csipásnak nagyon nem ment az elején,aztán kilépett és vissza,utánna meg osztogatta a nozoom-os fejeseket.Meg pont ott hajolt ki ahol kellett.Nem tudhatta,hogy merre van Gyerpi de ő azért pont ott nézett ki és már lőtt is.A második mapon egy párszor úgy leszedett minket,hogy köpni nyelni nem tudtunk.Amikor persze szóltunk,hogy lebukott utánna már nem lövöldzött olyan szépen.Mondjuk azért így is megnyertük a wart.Nem azt mondom,hogy csalt de volt egy két érdekes lövése.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Valahol utánna kellene nézni ennek a PB shot készítésnek.Nem lehetne ezt valahogy automatikusnak beállítani?Bár,hogy gondolom ha talál valamit a PB akkor csinál magától képet.Eléggé érdekes volt a tegnapi war
.
-
athomi
veterán
Nem szoktam ilyen késő játszani, de most jó kis dara volt az ISC szerveren.
Ovecs, a végén nem igazán működött a TS-ed, azt is alig hallottam hogy elköszöntél. Viszont köszönés után úgy leléptél nem is tudtam reagálni, de lehet köszöntél már előtte is csak azt nem lehetett hallani.
-
Pitbullos
aktív tag
szerintem ha mar kupakat akarnak rendezni egy kicsit adhatnanak a honlapra mert igy ugy nez ki mint valami kamu lenne az egesz
majd ha lejar a klan kupank rendezunk mi is egy kupat valamivel erdekesebb nyeremenyekkel:
1 dij vadvizi evezés traktorbelsövel a Balatonon
2 dij hip-hop video készités Gyurcsány Ferivel a video cime: Elkurtuk
3 dij 2 hordo sör , a söröket a legközelebbi Tescoba veheted at készpénzért -
kavicssli
addikt
-
athomi
veterán
-
-
kisa8800
tag
Hali nyevék! Ti neveztettek már ide?
-
booz
senior tag
itt is ciánoztak
-
booz
senior tag
gyerekek ráirtam az fgc re mert valami gáz van a szeróval folyamatosan laggol a ping mindig 200-500 között lofrál kivagyok hogy nem mükszik normálisan
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #2564 üzenetére
Ezt talaltam! csak combosabb,mint a 64mb/bit-es hd2400 ill. a 128mb ddr2-es 8400gs mobile
-
ovecs
senior tag
Na gyerekek elmentem nyaralni, nem rontom itt tovább a levegőt
-
kerlac
őstag
Most sikerült eljutnom odáig, hogy elindítottam ezt a prime95 progit, nem sokat értek belőle de majd meglátjuk..
Az normális, hogy a videókarim szinte semmelyik vga drivert nem fogadja el. most sikerült feltennem a 174.74-es szám geforce-t, de furcsán lefagy azóta a COD4....
-
Boci_83
őstag
Látom lassan ez a topic is leül, mint a miénk.
-
-
Balinov
titán
Booz,
Toshiba notebookokrol mi a velemenyed? Minoseg,megbizhatosag,ar/ertek arany,garancia ervenyesitese szempontbol.
Kocce
Balinho -
Balinov
titán
A Nap mottoja:
„Szeretem a bort és a kolbászt: a bor nem megy a fogam közé, a
kolbásztól meg nem baszok be"Valaki tolja a COD4-et az ismerettsegi korotokbol notin, HD2400-zal vagy 8400GS-szel?
-
athomi
veterán
booz, az avataros topikot linkeld már be nekem
tud vki innen avatart készíteni?
-
kerlac
őstag
milyen turmixot toltok? én is tudok egy jót, nálam az fogy, hopp, de az nem turmix, csak koktél!
-
ovecs
senior tag
Ezaz, végre megvan a netem
Fél év civakodás, és majd 2 hét 600k s nettel, de megérte -
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #2535 üzenetére
Amennyire én tudom a CFos asszimetrikus rendszerekhez lett kitalálva, csak annyi a lényeg, hogy mind a két gépen fusson és be legyen automatikus méréssel kalibrálva, vagy manuálisan lefojtva, leszabályozva a le és feltöltés.
Szimetrikus internetnél csak ront a helyzeten... -
Balinov
titán
kovezzetek meg,nem vagyok halozati szakember,de ehez tudni kellene a router tipusat is,mert meg kell nezni,egyaltalan tamogatja-e. Vagy a Cfos eleve azoknak keszult, akiknek olyan routeruk van,ami nem tudja ezt? elvileg a Preferences-ben lehet allitani,egyszer probaltam meg reg
-
booz
senior tag
na megyek game 1 kicsit
-
booz
senior tag
avatar csere volt így jobban tetszem övecsnek
-
booz
senior tag
korlátozd le a bátyád netét 10k-ra
-
athomi
veterán
de szeretnék egy CS-s CD key-t, kellen vmi új kihívás illetve egy régi-új, mivel régen CS-ztem
-
SipiBcs
őstag
Nem mondtam, hogy csaltak... Hozzá kell tennem ehez a részéhez én nagyon nem értek még! 3 hónapja azt sem tudtam mi az AIM vagy a WH!
Most az AFK rövidítéssel vagyok bajban!
De majd a =NYEV= mellett kitanulom a csíziót!
A TS nem megy, lehet Ovecs kiosztott nekem 1 olyan jelszót, amire akkor se jönnék rá, ha én lennék Uri Geller..... múúúkodj...
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #2510 üzenetére
Hát sajna vannak ilyen ellenfelek
.Akik körbe futnak minket,akiket nem lehet lelőni,stb.
Ts: ha jól emlékszem akkor mivel már megkaptad a reg jogot.Valahol lesz egy olyan,hogy regisztráció és ott megadod a felh nevet majd egy általad kiválasztott jelszót.Utánna pedig ezzel csatlakozol.
-
SipiBcs
őstag
A debütálásomról jót, vagy semmit!!!
Tehát maradjunk a semminél... az eredmény siralmas volt. Labdába sem tudtunk rúgni. Kb, mintha odaálsz a kereszteződésbe és megvárod, míg odajön és tarkón lő az ellen...
Ment valami cfg parancssor is a cseten, vagy bennünket akartak húzni vagy molyoltak valamit a beállításokon...
Más: a TS-re nem tudom regisztriznem magam, help please!
-
PyroS
senior tag
Hello.
Na mi lett a tegnapi war eredménye?Bocsi,hogy nem mentem de nagyon fáradt voltam.Viszont ma este benne lennék egy kis warozgatásban.Bár jó lenne már 20 óra felé elkezdeni.Esetleg egy nagyobb létszamú war is lehetne.Ki ér rá ma este?
Boci_83: hagyd,Ovecs kicsit nehezen fogja fel a dolgokat.Állandóan csak a turmixon jár az agya
.
-
Boci_83
őstag
Valakinek iwiw meghívó esetleg?? Van egy felesleges. Esetleg NYev klánnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest