Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Ja. Igy jártam már én is párszor, hogy felmentem még anno saját szerverünkre, és húzzak el, mert ők szeretnének játszani. Mondom kapjatok már fejetekhez....
Meg egyszer mikor Booz szerverék konfigoltam, na mondom vannak fent 2-en, felnézek. 3 mp múlva szavazás indult ellenem. Pislogtam csak. Arra sem volt időm hogy megkérdezzem miért vagyok nekik ellenszenves.!? Miniadminból már vágtam is őket ki a picsába. -
PyroS
senior tag
Hello.
Tegnap este volt egy kis incidensünk a PAM szerón.Voltak fennt 4-en: David,Mate plussz még gyerek.Felmentünk Gyerpivel meg Hunorral erre így kezdték,hogy húzzunk lefelé.Erre mondom mi van?Aztán az egyik beírta,hogy légyszives menjünk le hagy játszanak ők.Csodálkoztam egy sor aztán David beírta,hogy : B@sszatok meg any.......Na erre bannoltam.Nem értem milyen emberek vannak,vagyis inkább gyerekek.
-
ovecs
senior tag
szerintem amit én vettem az accelero s1 az jobb mint a vf 900
[link]
rádobsz egy 12 centis halk hűtőt(1000 forint), és verhetetlen+az már a ramokat és a fet et is elég jól hűsíti
ennyi pénzért szerintem ez a legjobb, akkora, hogy nem is tudom hogyan fog ez beférni a gépembe -
gyiku
nagyúr
mivan mi?
sehol senki megint.
tegnap mi volt?
beszelgessetek mar velem bazze
-
gyerpi
aktív tag
Hello!!!
Zalman VF900Cu megér 700 SK azaa 5460 FT-ot tiszta uj csak nincs ra garancia
ez [link] -
ovecs
senior tag
kinyírtam a topikot?
-
ovecs
senior tag
Tyűű piri elhoztam az s1 et, hát én ekkora vga hűtőt még nem láttam, elsőrer az is kétséges, hogy befér e a házamba, de ami a vga t hűtőtte oldalról a 12 centis venti tuti, hogy nem fog odaférni mellé
-
gyiku
nagyúr
-
kavicssli
addikt
Egy kis lövöldözést valaki?
-
gyiku
nagyúr
hangpityu barrettra, mehet az mamusz perk -
PyroS
senior tag
Találtam még itthon egy pár üveggel
Gyik így biztos jobban csúszna.
-
gyerpi
aktív tag
Pyros : irtam is hogy teljes mellszéleségben ki állok Hunor döntése mellett csak a jövőre nézve mondtam
mondjuk én nem fogok soha kidobni vagy banolni senkit azt megteszi helyettem a PB
Hunor: ezért irtam, hogy admin vagy koztál 1 döntést ennyi -
athomi
veterán
Életem első bann-ja volt, ami még csak nem is végleges, csupán 2 órás a lehiggadás érdekében. Nem hiszem, hogy normális dolog más szerverére felmenni és szemetelni a közöst azzal, hogy az egyik admin csal. Nem tudom ki hogy vagy vele, de én nem szoktam a "szomszéd kertjét teleszarni".
Részemről a bannt jogosnak érzem, most is megtenném! Nyugodtan kövezzen meg aki nem ért velem egyet.
Ezután gondoltam meg lehetne vitatni a történteket a másik klán tagjával is, de ő ezt türhetetlen stílusban tette, így takarítattam.Egyébként addig élveztem a játékot míg nem irkáltak be. Igen, más is dünnyögött, csak sokkal finomabban, így nem szóltam érte. A játék nem erről szól....vagyis nem erről kellene. Sztem sok ember nem is tudja miért játszik. El tudom képzelni a feszengő fejeket a monitor előtt.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Mondjuk én tegnap fennt se voltam amikor ez történt.De Hunornak szerintem meg volt az oka amikért bannolta Zee-t.Nekem se esne jól ha a "saját" szerón szidnának.Egyszer kétszer engem is szidtak és lecsítereztek
más szeróján,oda nem is megyek többet.De szerintem kell a rend a szerverre.Legközelebb talán Zee is meggondolja,hogy ne káromkodjon.Ha még egyáltalán vissza jön a szerverre.Gondolom ő is ezt tette volna ha az ő szerójukon valaki őt szidta volna.
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok!!!
Tudom senkinek nem fog tetszeni a dolog amit irok, de muszáj megirnom. mert nagyon kikivánkozik belőlem
a tegnap esti dologhoz szólnák hozzá aki tudja miről van szó az érteni fogja
szóval nem tudom Zeenek mi baja volt lehetett rossz napja volt vagy volt a kalap alatt, de igy beszologatni a ti szervereteken tőlünk senki nem szólt be és plána nem csiterezett le senkit /főleg, hogy tudjátok hogy nem csal/ ezt nem ott kell megbeszélni
ja és utánna az a hangnem nem volt felnőtt emberhez méltó
kritika ide:
ismertek és tudjátok én sem tudok a nyelvembe harapni inkább hanem kimondom amit gondolok és ez baj próbálok is megváltozni, de másnap átgondolom és ha kell bocsánatot kérek
szóval az a véleményem a szerverről nem kéne senkit ki dobni /persze aki anyáz 1folytában és nem tartja be a szabályokat no gl stb. az más tészta/ pláne nem bann-olni
ezt ne vegyétek sértésnek nem annak szánom ha nem jó tanácsnak,
senkinek sem esik jól ha kidobják és főleg ha bann-t kap ezt nagyon jól tudja aki régebbtől codozik
ilyenkor el kéne számolni 10-ig és utánna dönteni és tudom seki sem szeretné ha az a hir járna már csak mondjuk a PH-n is hogy a NYEV szeróról az adminok dobálják ki az embereket mert ....... csak a MERT a nem NYEV-est nem fogja érdekelni csak nem jön hozzánk játszani
nagyon jó tudom nehéz lenyelni engem is sokat csitereztek le a cod2-ben kick-et is kaptam bann-t is és nem esett jó és megértem Hunort is és mivel csapat játékos vagyok ki állok a döntése mellett csak mondjuk ha ő is elszámol 10 -ig lehet hogy másképp dönt
ezt azért irom hogy ne legyen tévedés hogy én Zee pártját fogom szó sincs róla Hunor admin hozott 1 döntést ennyi -
Boci_83
őstag
Irtam a modkerbe, hogy nevezzék át a topicot =NYEV= homokozós topic! -ra!
Az egyik ajálgatja magát, a másik meg rá is csap a lehetőségre! -
booz
senior tag
akkor térdre
-
PyroS
senior tag
Hát remélem ezért nem fog szólni
.
Nesze part2:
"Kezdetét vette a Doom 4™ fejlesztése, a következő utazás a legendás Doom világba." -olvasható az id software oldalán a hivatalos bejelentés.Egyenlőre semmi bővebb információ nincs a kezünkben, de ahhoz nem fér sok kétség, hogy a játékot a tavaly demózott Id Tech 5 fogja hajtani. Kemény évek fognak eltelni várakozással, de egyre tisztábban látszik, hogy a játékipar a reneszánszát éli, 10 éve elfeledett franchise-ok kerülnek elő, mint például a Fallout, a Starcraft, a Duke Nukem Forever, Wolfenstein, Diablo, Golden Axe (...), és most az fps műfaj egyik ősatyja, a Doom is beáll a sorba, hogy új híveket toborozzon, és a régi rajongókat újra odaszegezze a monitor elé.
Id software-ék hatalmas toborzásba kezdtek, jelentősen bővítik a belső állományt, rengeteg álláshírdetés jelent meg az oldalukon - A játékaikat nem fogják más fejlesztőknek kiadni, ahogy a Quake 4 esetében történt, házon belül fognak az új üdvöskék megszületni.
Ha ez nem lenne elég, Carmack mester egy 2007 eleji interjúban a következőket mondta:
"Lesz Doom 4. Nincs napirenden, vagy csapat a project mögött, de lesz Doom 4. Lesz Quake Arena folytatás. Van egy Wolfenstein-ünk fejlesztés alatt. Folytatjuk őket(...)" -
gyiku
nagyúr
Booz: ilyet legyel szives majd az uj procimhoz
89w-ig eleg passzivan
azt meg szeretjuk.
-
PyroS
senior tag
Nesze
:
Amindenit, teljesen váratlan módon az id bejentette a DOOM 4-et, így a sok manapság divatos négyes számú folytatások mellé a legendás frencsájz is kap egy újabb részt. A sajtóközlemény szűkszavú, nem egy külsős csapat kapja meg a jogokat, mint a Quake 4. esetében, hanem az id egy belső csapata kezdi meg rajta a munkát, lévén - a szavaikkal élve - náluk már genetikailag kódolt a Doom univerzum. Meglátjuk, a harmadik részről meglehetősen megoszlottak a vélemények. Nekem tetszett, de valóban sok dologban rosszul döntöttek a tervezéskor.
-
PyroS
senior tag
Bedobnék egy kis offot: Nem próbált még valaki ilyen matricákat?Van egy Dell 6400-em ezt szeretném egy kicsit feldobni.
-
gyiku
nagyúr
igenis.
szerintem vmelyik teszkos kamera csak belatott a boltba
ahogy neztem pannonban nem volt cctv
kar, pedig biztos lett volna a hiradoban, hogy a vecsesi bonni and klajd megint lecsapott
amugy jofajta jobbegyenest lathattam, pitsanak 3 percen belul meg volt a lila mokkaja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest