- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Tyűűű. hogyha nékem sok pénzem lesz
kérek egy ilyet a télapótól
-
gyiku
nagyúr
#764 mi volt itt ejjel?
-
Balinov
titán
Köszönöm FIÚK!
-
PyroS
senior tag
Találtam képet Gyikről játék közben:
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.Mi lett a vége a tegnap warnak?Remélem nyertetek
.
-
PyroS
senior tag
Szia Bali.Nagyon örülök,hogy megismerhettelek
.Vigyázzatok magatokra és sok sikert nektek
.Aztán kérünk bejelentkezéseket Írországból ha nem is napi szinten
,de azért írj ha tudsz.Hiányozni fog az M14-es fedezőtüzed és a shotis gyilkolásod,a beszólásaidról meg nem is szólva.Remélem minél előbb csatlakozni tudsz újra a virtuális csataterünkbe
.Minden jót Bali
.
-
Racecam
nagyúr
A topicot kitakarítottam, szabozeeenek 1 nap pihenő, talán lenyugszik.
-
Balinov
titán
By fiúk,gondoltam elköszönök mindenkitől,mert holnap,a nagy búcsúzkodások közepette nem biztos,hogy sort tudok keríteni! Szurkoljatok! Játszatok sokat és ne feledjétek a játék a lényeg,nem az eredmény! Remélem,hamarosan visszatérhetek közétek! Jó volt veletek dumálni,játszani,veszekedni! Hiányozni fogtok!
Bali
-
athomi
veterán
Feldobtam az SP3-at, egyelőre semmi gond. Van akinek 200 pontot is hozott 3DMark-ban.
-
gyiku
nagyúr
mivan, nelkulem megall az elet?
latom hianyoztam mindenkinek
-
athomi
veterán
Dobta már vki fel az SP3-at? Én valószínűleg most fogom.
-
booz
senior tag
nagyon őrülök neki csak nyuzd belejösz hamar
LORENZO bekéne löni nálam is a cfost remélem segitesz benne kösz -
Makaveli
senior tag
Valaki feljön egy kis meccsre? Meg kipróbálnék egy jumpot is Crashen, de ahhoz kell még 1 ember...
-
ovecs
senior tag
Hát így elsőre érdekes, szarabbul lövök vele mint eddig(gondolom ha megszokom az majd javul) de késelésben kb 300%al jobb lettem
-
ovecs
senior tag
Booz köszi a patkányt most barátkozok vele.... Elsőre pici, és pehelysúlyú, az mx 1000 ehhez képest tégla
Na gyorsan lövöldözök fél órát, hogy véleményt formálhassak róla -
BandiHUN
veterán
én meg meg nem válnék tőle...a 4megabitből csinál 4,5öt,a 256upomból lesz lazán 300 körül folyamatosban,tehát elég jó,és jól lehet priorizálni a progikat,akkor is simán netezek,ha épp fullon jön valami,vagy simán tölthetek le/fel gémelés közben,nem zavarja...persze más kérdés,hogy néha eleve szar a Fibernet,olyankor ez sem tud mit csinálni...akkor vagyok 200as pinggel,és lövöldözök mindenki mögé
de ez már nem a progi hibája.szerencsére,most 1-2 hete stabilan megy jól a net 7végén is
-
gyerpi
aktív tag
szevasztok
ma leszek este mert holnap nálunk ünnep
már nem megyek csak hétfőn melóba -
booz
senior tag
miez a hullaszag
gyik kiírtott mindenkit a barettal -
athomi
veterán
válasz
kavicssli #709 üzenetére
A net kevés lesz a két géphez, bár ha meg tudod úgy osztani, hogy a gépek fele-fele arányban használják a sávszélt akkor jó lehet.
Videókártyából meg egy 7300GT DDR3-as rammal, 1024-ben, medium textúrákon játszhatóan elviszi.
Véletlenül nem a tóciba laksz, vagy csak nekem rémlik ez a hülyeség?!
-
Boci_83
őstag
Gyik szabizik ma?
-
PyroS
senior tag
válasz
kavicssli #706 üzenetére
Szerintem ez a gép elviszi 800*600-ban de próbáljátok ki.Unokaöcsémnél az egyik régi gépemen(Athlon 2600+,1Gb Ram,Ati 9550) elvitti igaz csak 800*600 minden lowon.A net meg attól függ milyen gyors.Esetleg cfosspeed javít valamit rajta.Hunornál is szokott olyan gond lenni ha a tesója netezik felugrik a pingje 300 fölé.
-
kavicssli
addikt
most vettem meg barátnőm tesójának a gépét 10.000ft ért
Azt hiszem valami giga lap és AMD Sempron 3000+ AM2!Most van benne egy 9600xt VGA + 2*512Mb RAM! Végülis nekem itt a jó konfigom de ő is szeretné a "saját" gépén nyomatni majd! mellesleg otthon routerrel van szétosztva a net! Ez miként befolyásolja ha mind a ketten szeretnék egyidőben játszani a 2 gépen...
-
kavicssli
addikt
Tesóm gépébe kellene valami AGP-s vidkarit szereznem amivel azért türhető a COD4 mondjuk 800*600as grafon minden medium beállitással!
6600GT elég lenne?
vagy 7300GT ddr3 as ? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest