- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Nem azt ígérték, hogy az 1.6-os patch-el majd színezhetjük a nevünket?
-
-
BandiHUN
veterán
2csipás mondjuk/map lehet...bár lehet,hogy vita forrása lesz.meg egyébként nem tudom,hogy lehet,mert elvileg csak modnál van korlátozás általánosan,mert ott nincsenek a custom slotok,normál módban azért nem lehet a gl-t is kiszedni,max nem választható a classoknál,de akinek custom slotban van a fegyón,nem érinti.egyébként van pl. a creeknél megoldás,átmész az alagúton,majd a fal mellett a kezdőjükre fel,észre sem vesznek...a roncs fahid alatt van egy feljáró...az alagút végéből nade-t,vakitót is lehet dobni...a bloc viszont tényleg gáz,mert nem lehet takarásban menni.
-
athomi
veterán
Szeretném ha mindenki állást foglalna a kérdésben:
Maradhat-e korlátlan számú csipás vagy korlátozzuk le?Nekem baromira nem tetszik, hogy vannak mapok (Bloc, Creek, ...), ahol a csipások miatt nem lehet játszani...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #2490 üzenetére
ez a movie már fent volt tavaly is...és tudtommal leállitották a dolgot,de ne legyen igazam...egyébként nem sok értelme van,mert vagy akkora a map,hogy járűvek jól menjenek,de akkor emberrel soha nem érsz célhoz,a köcsögök meg elviszik egyedül a többszemélyes járműveket az orrod elől,vagy csak egy 20méteres rodeózás meg a beépitett fegyókkal való irtás lesz az egész...ami aránytalanná is teszi a dolgot az részére,aki szerencsésen be tud ülni ilyesmibe sztem...
-
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
gyikkal mi van?
Olyan rég offolt
-
gyerpi
aktív tag
PVC klán írtam nekik, hogy írják meg fájt nekik pénteken
-
gyerpi
aktív tag
köszi mindenkinek
szóval beindult az 1.6 patch milyen
nekem is le van már töltve csak nem volt időm még felraknimajd talán ma habár nem sok időm van ma sem, de megpróbálok időt szakítani legalább, hogy megnézzem a pályákat
-
Balinov
titán
kivanok Uraim,kivanok!
-
athomi
veterán
-
ovecs
senior tag
[link]
Gyerpi küldtem valamit szülinapod alkalmából, este viszi ki a futár -
gyerpi
aktív tag
Szevasztok !!!
Egész hétvégén nem tudtam gép közelbe jutni
szombaton estig készültünk a vasárnapi bulira / szülinapom volt pénteken/
tegnap pedig úgy berúgtam, hogy öröm volt nézni
ma sem leszek talán meg ez a hét is kétséges meg a jövő hét is mert szabadságra megyek és az öcsém vállalkozó és hozzá megyek dolgozni 2 hétre / egy kis pénzt keresni/ 600 m2 betonozni úgy hogy nem biztos hogy jó fog esni még esténként játszani
de azért igyekszem majd -
BandiHUN
veterán
kis segitség:ha a miniadminban ki van pipálva a szerver szerkesztésénél a use maprotation as map list,akkor csak a rotation pályái látszanak,a megfelelő sorrendben,tehát látszik,mire fog majd váltani,mi hogyan van berakva...és nem is kell a törölgetéssel foglalkozni,esetleg később jól jöhetnek a custom képek is,mégsem zavarnak
-
BandiHUN
veterán
erről vélemény,lehet benne valami?
-
BandiHUN
veterán
felőlem is jöhet...
-
booz
senior tag
este warrunk 1 et 9ig ráérek 6:30ra hazais érek
-
BandiHUN
veterán
lehet az is,de inkább arra szavazok,hogy a nagy prociterhelés az oka,nekem pl.hőfokokra lettek ilyen kimaradozások,meg a proci órajelben pillanatnyi 5,8Gigahertz,ilyesmi
vagyis jó az everest,de a szintetikus teszt sokkal jobban leterheli a procit,mint a normál használat,egyszerűen már egyéb dolgoknál is jelentkeznek problémák,pl.nekem a cfosspeed-et sem hagyja rendesen működni,összevissza frissit a 2perces mailfrissités,és a messenger is irogatja,hogy kapcsolati hibák voltak...szóval ez még akár normális is lehet.viszont tény,hogy a tápod nem egy mai darab,én kérnék valahonnan 1 estére legalább kölcsön valami tápot megnézni...igazából a tápok folyamatosan öregszenek,mert ez a rendszerű tápegység rongálja a kondenzátorokat,de ez ugyanigy kijön tv-k,videók,dvd-k esetében is,ezek 3-4év alatt meg is adják magukat,mert annyira megöregszenek a kondenzátorok a tápban,pedig nem is melegszenek.simán csak nem indul/lekapcsol a tápjuk...
-
booz
senior tag
valaki jöjjön fel ts re beszélgetni
-
ovecs
senior tag
Everest stabilitásteszt lement húzott procival 1 órát, és közben 2* leesewtt a 12v ágon a fesz 4v ra az everest szerint... akkor most ez a baj, és nem bírja a tápom?
-
BandiHUN
veterán
http://nyevclan.extra.hu/cucc/MiniAdmin/miniAdmin3_1.6_HUN.rar vagy a honlapról...alapból magyar.
-
booz
senior tag
nekem nemlátja a mapokat micsináljak hogy jo legyen
meg a teamspeak nem megy socket error 11004 hibát ír megboritom a bill gécet -
ovecs
senior tag
jelentem lefutott 1 óra everest stabilitásteszt(mem és proc terhelés) és 3dmark06 teszt is gond nélül
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #2433 üzenetére
Leszedtem a legfrissebb Miniadmint és ez már látja rendesen a mapokat.
-
BandiHUN
veterán
én a miniadminban be tudtam hivni a map mp_carentan -nal... majd be kell irni a maprotationba,esetleg áttenni a szerót csak a 4 úl mapra,a régieket szükség esetén úgyis be tudja hivni mindenki vagy mittudomén...akár mondjuk megoldani,hogy vegyesen sd és tdm vagy free for all módban is.ki mit kiván...most úgyis ezekre harap mindenki.
-
ovecs
senior tag
gyerekek cod4 közben kékhalál
egér driver nélkül...
na most akkor mi a faszt csináljak? -
ovecs
senior tag
Megvan, hogy miért fagyok ki... Ha megnyomok egy gombot az egeren akkor kifagy... ujraraktam az egér drivert... és a visszalépés gombra kifagy.. úgy is, hogy a játékban nem állítottam be neki funkciót
Ez vajon miért van?
-
booz
senior tag
müködik a szerverünk frankon 1.6 al
-
ovecs
senior tag
csak eredetivel lehet hozzánk felmenni... fgcklan rulez
-
BandiHUN
veterán
most akkor mi van az 1.6-al??? az xfire szerint 1.6on van a pub szeró,valaki megnézhetné törttel..én nem tudom
szerk.:sőt a miniadmin szerint a PAM is....
-
BandiHUN
veterán
lehetne valami ma is...én biztos leszek,fél-3/4 9-től
-
booz
senior tag
este azért lesz valaki
én leszek csak probálgatom az uj procimat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest