- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Hello all
.
Lorenzo: nekem csak egy X710F egerem van ez max 1000dpi-s.Az elején nagyon furcsa volt,nagyon gyors volt de mostmár megszoktam.Már hiányzik a még nagyobb dpi
.
Hunor: te az egy gombos Apple egérrel is írtanál
de nálam kijött a különbség ezzel a gyorsabb egérrel.Valamivel jobban megy a célzés és a gyors mozgás.Amúgy a Zalmann procihűtőd akarod felrakni?A Hyper TX2-re én is feldobtam egy 12cm ventit nem sokkal hűt jobban de sokkal halkabb
.
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Gigabyte 7600GT 1év számlás garanciával!!!
Én azt ajánlom hogy gyűtögess még mert ezek a 2900 Pro karik nagyon jó árban vannak és a 8800Gt itthon már lassan üti a 30.000es határt -
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #1187 üzenetére
hát + 1200 SK volna /9360 Ft/
ha 1700 Sk-ért el tudnám adni az enyémet /13260 Ft/
de ha le tudnám alkudni akkor 1000 + Sk volna /7800 Ft/
ja és tényleg mennyiért mennek nálatok a 7600 GT ez konkrétan Giga, 256 MB ,128 bit-es
tehát 2900 Sk volna /22620 Ft/ még fél év garival
csak megérné -e nem tudom állítólag elég drága kártya volt ez -
gyerpi
aktív tag
erről mi a véleményetek
GF 7900 GTX 512 MB 256 bit , VIVO, [link]
elég jó áron van
ha az enyémet el tudnám sütni akkor nem sokat kéna rá fizetni -
kavicssli
addikt
Hallottam van 1-2 emberke itt aki szeret Csipázni!
Nekik kedveskedek ezzel az avatarral
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Felraktam a drivert beállitottam 1-2 dolgot és lassan go a csatatér! G3-al lezúzok mindenkit!
-
athomi
veterán
Sztem teljesen felesleges drága egérre kidobni a pénzt, max. 5-6k. A dpi-t pedig egy komoly parasztvakításnak gondolom. Ami fontos, hogy kényelmes lenyen a fogása!
Az egeremet 700Ft-ért vettem. Kissé már kopott, de a fogása számomra tökéletes és hibátlanul működik. Egyvalamit hiányolok, az pedig egy plusz gomb, de ezért még nem fogok ezreket kiadni. USB 1.1
-
ovecs
senior tag
Booz megrendelted már? [link]
-
BandiHUN
veterán
egyébként hogy érdemes az ilyen egeret használni igazából?mert ha maxra veszem a gémet is meg az egeret is,az nagyon durva,viszont ha az egér is meg a gém is közepes,akkor igazán nem értem,miben jobb egy magasabb dpi-s egér.vagy nem tudok gyorsan fordulni,vagy túlrántom az ellenen,ha odacsavarok valahol...
igazi előnye nekem a nagyon jó fogás és magasság lett...de vártam volna valami pluszt,hogy magasabb lett a dpi,de tulképp nem hoz többet a konyhára,mint a régi 800dpi-sem.az talán,hogy ez birja a gyorsulást,viszont meg is torolja emiatt a legkisebb kézmegbicsaklást is,amit a régi kommersz simán benyelt,mert nem tudta követni
-
athomi
veterán
Szombaton nem leszek, max. 8-9-ig.
yako, megkajálok és repül a válasz.
-
-
kavicssli
addikt
Még kiegésziteném azzal hogy se én se pedig öcsikém nem kocka aki egész nap a gép előtt ül! Csak mert eszembe jutott ez a téma mert sokan már ha valaki napi 2-3 órát a gép előtt ül azt kockának nevezeik!Szerintem ez hülyeség... Sok ismerősöm kérdezi hogynem lesz abból baj hogy Dávidka (öcsém) képes 2-3 órát a gép előtt ölni és COD4ezni? Én úgy vagyok vele és szüleink is hogy amig jól tanul a suliba és a box edzésekre lejárunk és versenyeket nyerünk mivel tesókám is aktivan boxol már lassan 1,5 éve addig nem kell aggódni+kertes házba lakunk ahol nem punyulunk el
! Személy szerényem szerint az sem jobb ha valaki 3 órán át ül a TV előtt és nézi azokat a sorozatokat! Én és öcsikém pl sosem nézünk TV-t! naj ó hetente becsúszik pár meccs de ilyen hülye sorozatokat sosem nézünk inkább pihenünk egy kicsit és COD4ezünk! Szerintem az semmivel nem kockaság hogy ha 3 órát gép előtt ülünk vagy 3 órát TV-zünk...
Sorry az Offért de ez kikivánkozott belőlem!
Mellesleg ti mennyit ültük a gép előtt egy nap illetve mennyit gémeltek?
Erről az egészről nektek mi a véleményetek?kiváncsi vagyok rá... -
BandiHUN
veterán
-
kavicssli
addikt
Ilyet vettem! Itt Debibe 3900ft ért vettem a Multimediatowerbe!Félek hogy nehezen szokom meg majd...vagyis nehezen szokok át majd az 1000ft-os logitech egérről
Amúgy hy neked... játszottál ma? -
yako
tag
Csak egy nagy HAJRÁ-t a csapatnak!
-
booz
senior tag
war szeron megint 11 ember csápol lol
-
booz
senior tag
mivan mindenki józanodik vagy csak én
-
gyiku
nagyúr
Booz: tuninggal sikerult +200 Mhz-et kicsikarnom, szal az uj 6000+ igen csak aktualis
-
ovecs
senior tag
Írtam fgcklan nak, hátha meg tudják cserélni a 2 szervert!
-
ovecs
senior tag
Bali ismerős?
[link]
-
Balinov
titán
eddig is avvoltam,csak nemtalaltam.hetfon,10kor kezdek...inges,nyakkendos melo...
-
Balinov
titán
keziccsokolom a nyugdijasoknak es a korkedvezmenyes nyugdijasoknak!
-
gyerpi
aktív tag
maradhatunk itt is nekem nem gond csak a Booz szerverét kéne 20-ra át rakni a másikat megszüntetni sztem felesleges 2 szervert fizetni és úgy is azt látja a X FIRE
mert nincs garancia hogy az obineteset látni fogja
vagy ha 2-őt akarunk akkor a másikat lehet bérelni az obinet-től és meglátjuk melyik a jobb
nekem épp mind1 hány szerónk van vagyis ne legyen 10, de kettő nem gond pénzileg sem
mind1 200 Sk-t vagy 300 -at vagy 400-at fizetek 3 havonta -
gyerpi
aktív tag
[link]
kinek van gondja? -
gyerpi
aktív tag
mondjuk sztem a szolgáltató is xar ami a net-et adja csak hát olyan kis falu a miénk, hogy örülünk hogy ez is van
ha bár a szerver sem mind1 milyen mert az FGC-nél nektek a pigjeitek 40 körül mozog nekem 70 körül
habár mondjuk az obinetes szervereken nincs ilyen nagy különbség úgy 50-esek a pgjeim -
athomi
veterán
Tegnap volt egy 4v4 Cod2-es warom. Bár csak ne lettem volna! A 4-ből 3-mal semmi gond nem volt, de a negyedik egyfolytában oda zoom-olt ahonnan jöttünk. Még ki sem értél a sarokról de már lőtt. A 10. körig szó nélkül hagytam, de ezután finom jeleztem neki, hogy most már vágó a dolog. Erre nem a szokásos anyázás jött, hanem hogy ő biztosítja a többieket hátulról. Na ez is elég vágó duma. A csapattársai valószínűleg nem tudta hogy csal, mert akkor adta volna nekik az infót, de azok nem tudták hol vagyunk, tehát nem adta.
Nem értem mit élveznek egyesek ezen!
Büntetésből levágnám a jobb karját! -
gyerpi
aktív tag
Helló!!!
Booz : hálás köszönet eltűnt a rootkit-empedig már kezdtem hozzá szokni
,
de mondjuk tegnap nem tudtam kipróbálni, hogy lagolok vagy nem mert most a változatosság kedvéért tegnap este nem ment a net
de sebaj SP játszottam -
-
gyiku
nagyúr
nah, alapfeszen 230x11,5 lett a vege, 2651mhz. ramok 757en, ht 922-n megy.
hunornak itt van kep biosrol (telefonnal!) -
SipiBcs
őstag
Azaz!!!
Vagy bevetted a reggeli tablettát vagy még frissek az agysejtjeid!
De tényleg ő volt, aki nagyon hungaristának vallotta magát!
Ami önmagában nem baj, csak nem értem miért a szerveren hirdeti blinddel!
Más: Kezdenek jelentkezni azzzelvonási tünetek... Mostanában több a peca, mint a CoD4... A halakkal kíméletesebben bánok, mint az ellennel. No meg hogy néznék ki 1 piros AK47-tel a vízparton!
ui: köszi azoknak, akik megtiszteltek az X-Fire azonosítójukkal!
-
gyiku
nagyúr
válasz
Balinov #1097 üzenetére
eloszor mindenkepp csak ilyen kis penzkiveveos kartyat kapsz, vasarolni sem lehet vele. ha mar fel evet vagy kint, vagy mennyit, akkor kaphatsz debit cardot (dombornyomott hitelkari), azzal mar kiraly vagy. (netes vasarlas, kolcson, akarmi)
amugy balikam, amiota kihuztal, tobbet vagy forumonferkoekat meg udvozlom, ha osszefuttok
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest