- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
ja ent beszolása a ph forumban
PH sok, harcra fel, este bebizonyíthatjuk Hunor nak, hogy a NYEV klánnak még fejlődnie kell!!!lol
-
PyroS
senior tag
Úgy látom felpezsdült újra a topic
.
Booz: remélem a 8mb-el már nem fogsz pingelni
.De az 512Mbit az nem 512kbit lenne
.
-
ovecs
senior tag
Gyerekek van valami rohadt vírusom, mostmár játék közben leeseik az fps 50 körülire is, amikor be van kapcsolva a gép az idő múlásával fokozatosan öli.
először minden szép és, de bekapcsolás után először x perc után elmegy a net, majd a teljesítmény is egyre siralmasabb lesz
Holnap megyek anyámékhoz vidékre, hétfőn jövök vissza, akkor majd reinstall lesz -
booz
senior tag
nos estére már 8megás netem lesz lefelé fölfelé meg 512mbit/sec remélem igy nemfogok pingelni
sipi huzzá bele ts ip ittvan a hozzászolálaimban alul a pass meg az amivel regisztráltál -
SipiBcs
őstag
Jó reggelt! Alakul a Win-em.... már csak az elvesztett hihetetlen adatmennyiséget sajnálom, ami már oda van! Levelezés, emilcímek, infók amik mind-mind a C meghajtón voltak!
Milyen meglepő a NYEV TS is köztük van.... PÜ-ben megköszönném az IP címet!
-
athomi
veterán
ütős lett az új HD4850! [link]
mindez 42k-s nyitóárral -
SipiBcs
őstag
Nem kommentelem inkább, hogy új win van a gépemen! A CoD még sehol, hogy a többiről ne is beszéljek!
Az esti hentelés sarokba szorítva.... Sorry
-
booz
senior tag
énis akarok ott lenni jávol
-
SipiBcs
őstag
Reményeim szerint leszek az esti órákban, bár ez még két dolgon múlik! Az egyik a család hihetetlen spontanitása a vakáció idején (10 perccel előtte tudják közölni a tervezett programokat), a másik a gépem!
Majd én felteszem az SP-3 -at... peeeersze.... küzdök, mint disznó a jégen... remélem estére sikerül összeszegelnem a CoD elvesztése nélkül! Nem szeretnék órákat telepítgetni!
-
PyroS
senior tag
Egy-két profi nade a Vacantra.[link]
-
athomi
veterán
Ma sem lenne jó a war Gerusékkal? A mai meccsek úgy sem érdekelnek annyira.
-
kavicssli
addikt
A mi topicunkban sincs senki meg itt se! ááá mondom valami nem jó nincs rendben..
-
kavicssli
addikt
Dél van és sehol senki?
-
ovecs
senior tag
Itt a strandszezon
-
athomi
veterán
akkor úgy látom ma sem lesz semmi
este nézem a meccset, utána előrhető leszek -
ovecs
senior tag
gyerekek a fogyókúrám keretében 8 tól megyek az edzőterembe 10 ig
-
booz
senior tag
nálunk családi ricsaj lessz és mindenki kiönti nekem a lelkét ugyhogy nem tom leszek -é de ha igen brotkeszt jöhet dudival kivülröl fujjuk oh yeeeee lefürödtem
-
SipiBcs
őstag
Pubon már alakulok, mint pupos gyerek a prés alatt.... vannak egész jó köreim... de a war... A jó múltkor kifogtunk 1 pro csapatot... ha másban nem de a cfg-jük pro volt!
Gerusékról már hallottam itt-ott, tényleg fel kell kötni a gatyeszt!Ha mást nem majd jó leszek figyelemelterelőnek... míg ti plantoltok A-n, addig én csörgök zörgök B-n!
Ha minden igaz, akkor csak 8 fél 9ig vagyok gépközelben, mert megyek serni meg a hollandoknak drukkolni estére!
Közben meg verekszem a Román kolleginával!
-
Boci_83
őstag
Hát mi a kupán ellenük játszottunk Broadcast-on. Kössétek fel az alsóneműt, mert a legkomolybban mondom hogy nem volt egyszerű dolgunk. Ha jól emlékszem 11-9 lett a végeredmény, majd utánna játszottunk egy tét nélküli meccset is Backloton, és nem kis hátrányból kellett összeszedni magunkat!
-
ovecs
senior tag
Na mivan itt? Booz mondtam, hogy fürgyééé leee, mert így büdi van és mindenki elkerüli a topikot
-
BandiHUN
veterán
este 10után is nagyon jó kis meccs alakult a broadcaston
nem csak a rush,hanem jó kis plantolós
sajna csak a második felére lett nagyobb létszám
-
kavicssli
addikt
köszönöm a ma délutáni játékot a PUB szerón nagyon jól éreztem magam
-
athomi
veterán
Tegnap az I.S.C szerveren Gerus jelezte, hogy szeretnének ellenünk játszani egy wart a héten.
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #2596 üzenetére
a PB-nek futnia kell az olyan szervereknél,ahol szintén aktiv,nem mehetsz nélküle fel.a pb a te gépeden is futtat a játék mllett programot,ha megnézed a futó processzeket,akkor találsz PkBstrA.exe és PbStrB.exe progikat,ezek figyelik a gépedet,miközben játszol,figyelnek meghatározott változókat(ez a lista szerkeszthető is,vagyis ha ismered pl. a grafikai butitások változóit,akkor ki lehet dobatni a PB-vel azokat,akik a menübeállitás lehetőségeinél sokkal jobban butitják a grafikát,vagy például kikapcsolják a füvet,a füstöt,stb,hogy ezáltal előnyhöz jussanak),vagy például figyelik magát a képet,amit te látsz(ezzel szedik ki például a wallhackot,mert olyat mutat a monitorod,amit nem a játék tesz oda),és figyelik azt is elméletben,hogy milyen gyorsan tüzelsz,mozogsz egy határon belül.persze itt gond az,hogy az aimbot és a wallhack sokféle módon működhet,gyakorlatilag mindig jön ki más módszer,hogy a pb ne "lássa"azt,hogy más is van a képen,ezek a progik külön futnak,nem épülnek be a cod4-be,és közvetlenül a vidkarira,eltérő útvonalon teszik ki a képet.tehát nehéz figyelni a dolgot.változó meg rengeteg van,amit lehet piszkálni,magának a játék motorjának a piszkálása,sajnos nagyon ősi a motor,ami fut a codok alatt,volt idő szétcincálni,és maguk a map és modeditorok,amit mindenki szabadon letölthet,szolgáltatnak sok információt.és erre jönnek rá a configosok dolgai,aminek sokszor annyi a lényege,hogy nem csak szövegkiirást lehet bindelni gombra,hanem egymás utáni cselekvéseket,mozgást is,vagyis pl.meg lehet csinálni azt,hogy egy gombra beraksz egy ideális gránátdobás-modellezést,amivel tapasztalat alapján tuti a létező legmesszebbre megy a kezdő granyó,vagy például az elméleti legrövidebb idő alatt lövöd ki a fegyóból a golyókat,vagy animációs bugokat kihasználva olyan időzitéssel húzgálod a ravaszt,hogy a fegyver csöve nem ugrál,vagy csak minimálisan,vagyis "célon maradsz".de pl.van olyan is,hogy gombra bindelve a gombot megnyomva leraksz egy claymore-t vagy c4-et,és visszavált a fegyóra.és ezek ellen nincs is orvosság,hacsak nem javitanak valamelyik patchban az ilyesmiken.kábé ennyi nagy vonalakban.jaés egy szakos hackprogi sajna sokkal olcsóbb,mint egy eredeti cod4...konfigokat meg már magyar "szakavatott" oldalon is találni...tegnap DEDIKÁLT,PB-s,kezdéskor keyt ellenőrzős zombis szerón egy srácnak 1mp alatt ürült a desert eagle,és kábé 2mp volt max egy tárnyi P90 kiszórása.már az anim is olyan gyors volt,ahogy lőtt,hogy hibák voltak benne.no comment...
-
yako
tag
Szevasztok!
Mi van a másik - 12es - szerverrel? Megy az is 1.6al még mindig PAMban?
Nem látok ott soha senkit, pedig jó lenne PAMolni is néha... -
athomi
veterán
úgy néz ki csak akkor pingelek be 999-re egy pillanatra, ha játék közben fent vagyok TS-en
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest