- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #3893 üzenetére
hát valami növényi kivonat eszencia, de az az érdekes, hogy Párkány mellet ( Štúrovo ) csinálják - vagy is csinálták az első eredeti Tátrai teát ( már azóta több pálinka gyár is csinálja )
jó ez sörrel leöblítve 5 feles + 2 sör és BSOD
akkor a Borovička sem jön be - mondjuk ezt én sem szeretem olyan mint ha boróka fát rágnék
de mondjuk van most 1 új fajta pálinka Original Spiš- ezek gyümölcs pálinkák körte, barack stb. 40 %-osak, de nagyon finomak és nem is olyan drágák -
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
ezt nem bírom ki hogy be ne írjam
Két sperma beszélget:
- Te, látsz itt valahol méhet?
- Nem.
- Akkor ez szopás! -
kerlac
őstag
-
gyerpi
aktív tag
egy kis főzőcske de okosan
Bali:Knédli:
hozzávalók :
1/2 kg félgrízes liszt, 1/2 sima liszt, 1db élesztő, 1/2 liter tej, 1 tojás, 1 evő kanál olaj, csipetnyi sólangyos ( mert ha felforr nem kel meg a tészta) 1/2 l tejben a széjjel keverjük az élesztőt, hogy ne legyen görcsös, utánna ráöntjük a 1/2 kg félgrízes és a 1/2 kg sima lisztre, beletesszük az 1 db tojást ( a héját nem
), addig kell átdolgozni - dagasztani amíg a tészta nem fog ragadni a kezedre ( esetleg lisztet is kell hozzá adni, hogy ne ragadjon a tészta a kezedre )
utána hagyni kell kelni a tésztát ( melegen tartva letakarva pl. kispárnával) kb. 40 perc - 1 óra,
utána megformázzuk (kis hosszúkás cipó formákat csinálunk - úgy hogy majd elférjen mikor főzzük)
gőzön 15 percig főzzük ( 1 fazék benne víz tetejére tiszta törlő rongyot kötünk erre tesszük a nyers tésztát és letakarjuk másik edénnyel )
ez nem tudom hány adag, de gondolom 1 kg lisztből jó pár adag knédli kijön úgy hogy a liszt mennyiségén lehet változtatni - a tejet, tojást, élesztőt, étolajat úgy bele kell rakni ahogy írva van
jó étvágyat
ha valamit nem értetek írjatok ha tudom elmondom -
gyerpi
aktív tag
tegnap nagyon nem ment
biztos füles is tesz mert a másik szervízben van vagyis a haver javítja ( sikerült tönkre vágni - véletlenül mikor raktam volna fel nem vettem észre, hogy a drót a szék lába alatt van rántottam egyet rajta és az összes drót kiszakadt a fülesből
- de állítólag meglehet csinálni) ennek a mostaninak ami a régi volt a bal hangszórója kipurcant és nem hallok semmit vele vagy alig
én is megyek csütörtöktől a Tiszára - Tiszafüredre rándulniúgy hogy nem leszek min. vasárnapig, de lehet csak jövő hét csütörtökön leszek majd elválik
NYEV: meg kéne beszélni akkor mi lesz a 12-es szeróval mert szeptember 1-én lejár - vagy meg kéne szüntetni vagy az Obinettől bérelni, hogy lehessen rajta cod2-őt is játszani -
PyroS
senior tag
Hello.
Én mennék Puboln i ha lenne valaki a szerón.Tegnap este is először ketten voltunk Boozzal Nyevesek,aztán később jött Gyerpi is.Te pedig Cod2-tél ha jól láttam.Szerintem ez a helyzet nem fog majd csak ősszel változni.Augusztusban én is szabin leszek két hétig abból egy hét Balcsi
.Szóval egyenlőre csak kevesen vagyunk 2-3 emberrel meg elég gyér pubolni.
-
athomi
veterán
Szoktatok játszani a pub szerón még vagy már csak warban utaztok?
-
Balinov
titán
nem rossz,nem aztmondom,de szoknom kell. Mondjuk MOHAA multival eletemben 3x jatszottam. 1x kb masfel eve,1x 1 hete 5percet,meg szombat ejjel,miutan lenyeltuk Gyiku haverjaval azt a 1L-es 5 csillagos metaxat,amit Pragabol hoztam az egeszsegunkre. Ahoz kepest eleg jol ment, nem voltam utolso!
-
Balinov
titán
Ha sikerul,akkor varok oszig az origivel en is,mert itt meg kisse borsos aron merik az origi COD4-et. 45-50€ alatt szinte sehol sem lattam, ami igazsagtalansag.
Nyamvadt X12x0 a notiba meg nagyon kehes 640x480-ba sem az igazi,inkabb hagytam. a COD2 meg DX7 modban meg ugy ahogy jatszhato,de ott sem birja a nativ 1440*900-at a vga..
Maeste,ha odajutok a gep ele jon a COD1 ill. az United Offensive...A MOHAA nagyon szalad,de valahogy nem jon ugy be a freeze tag mod...
Off: szombaton visszavittuk a bontatlan mikrofont,meg az usb hibrid tv sticket a PcWorldbe.Szo nelkul le lehetett vasarolni, epp csak nem szolt ram az ugyfelszolgalatos ir faszi, hogy ne hanyjam mar balettozva a rizsat, nyugodtan menjek be,valogassak. Lett egy fenykepezotarto,egy szinesen vilagito 800DPI-s Belkin optikai meg egy fasza Sennheiser fules...kurva jo, HD 415.azt a 2 cuccra 1.97-et kellett radobni.
-
Sirandrish
legenda
alapba ugy van tervebe hogy a NYEV-ből nem kell kiválnia senkinek..csak pont ezt mondtam..ha mittomén otvagyunk 4en és esetlegesen mind a 4en origival toljuk akkor mindegy lenne ha CB-s wart nyomatnánk...
Sőt..ha vagyunk vagy 8an és az egymás elleni warokat megunjuk amit egyébként énis nagyon komázokakkor is lehet 2 wart keresni..1 4v4 PCW meg 1 4v4 CB...mivel 8v8at elég nehéz találni
-
gyerpi
aktív tag
azt hiszem fenn van csak át kell állítani, de megnézem és ha nincs felrakom
amúgy szerintem amelyiken tegnap játszottunk az nem csak tisztán pro mod volt ha nem csipafix is volt
ja jól gondoltam fenn van de csak a beta verzio ez pedig a final verzio majd otthonról felrakom -
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem senkinek sem lesz kifogása ha elmész CB-ni.Nálunk most úgy is uborka szezon van
,nem is tudom mikor waroztunk utoljára NYEVes-ként .Ősszel gondolom visszaáll minden a régi kerékvágásba,akkor több ideje lesz mindenkinek játszani.
Feltudnád rakni a Pam szeróra a PROMOD-ot?Jó lenne egy kicsit gyakorolni rajta.Innen tudod leszedni:[link]
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3836 üzenetére
szeretnék válaszolni erre és gondolom nem lesz ellenvetés senkitől tőlünk
én mindenképp veszek origit legkésőbb nyár végén tehát augusztus utolsó hetére lesz egy origim és néha ha kellek persze elmegyek egy CB warra is persze ha kellek.
nem akarok kiválni a bandából sőt esténként nagyon jókat szórakozom a warokon egymás ellen is stb.. de mondjuk hetente 1-2 cb war beleférne
NYEV :ha valakinek nem tetszik most szóljon és akkor inkább nem CB-zek maradok ahogy ez előtt
ja és mikortól akartok regelni? -
kavicssli
addikt
válasz
Balinov #3861 üzenetére
Ott hibáztál hogy a COD.hu ról szedted le a PB-t
innen kell frissíteni nekem ez volt a baja és így megjavult!
Remélem tudtam segiteni! Nekem is Vista van fent!
-
Balinov
titán
nos,ures a kivalaszthato jatekok listaja a punkbuster setupjaban.tehat nem tudom kivalasztani se a cod2-t,se a 4-et,mert az a lista,ahol normal esetben fel vannak sorolva a pb altal tamogatott jatekok,csont ures. Hiaba mutatom meg a cod2 mappajanak eleresi utjat,nem jo neki,hibauznetet dob,hogy choose a game to add..
igy nez ki -
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #3852 üzenetére
Engem az se zavar! Csak JÁTSZUNK! Szabályosan, CFG mahináció nélkül a fair play szellemében! A többi nem érdekel...
-
SipiBcs
őstag
válasz
kavicssli #3850 üzenetére
Ez a minimum.... bár ha 1 =NYEV= óriásbannerral kezdődne pörögve-forogva, amennyiben valaki rádklikel, azthiszem hatásosabb lenne!
Sok sikert a BizZArd klánnak!
Estig MotoCrosson dolgozom.... aztán jövök elmondom, hogy a tegnapi lábtörés után kellett e ma gipszágy....
19.00 után mindenféleképpen vérfürdőt szeretnék látni a monitoromon!
-
kavicssli
addikt
http://www.blizzard-clan.extra.hu/ még beta de kapot a szeróto kis egy kis reklámot!
-
athomi
veterán
válasz
Jelenleg csak Botoz és Lorenzé rendelkezik originalitással a klánból.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3838 üzenetére
Nem telik a kisnyugdíjunkból
.
Ja vasárnap aktív pihenés,persze ha lehetne aludni a motorosoktól.
-
PyroS
senior tag
válasz
Hello.
Ha jól tudom akkor csak Lorenzonak van origi
.
Ma este sem leszek mert 21 óráig meló
.Vasárnap viszont végre szabadnap
,akkor leszek.
-
Sirandrish
legenda
Nah Haller NYEV-esek!!!
Lenne itt valami!
Lassan-lassan Indulna a CB-s gamelés....
Éppen ezért arra gondoltam/gondoltunk hogy akit esetleg érdekel közületek és persze Origije is van az csatlakozhatna....természetesen a NYEV klánt nem kívánjuk szétszedni csak ha már ugyis együtt játszunk nap mint nap akkor teljesen mindegy lenne...plussz végre kipróbálhatnánk magunkat CB-s keretek között!!Én ugy gondoltam hogy nem legyen belőle vita hogy ha ottvan TS-en pl Ovecs akinek nincs origija akkor ugyanugy menne mint eddig...viszont ha csak olyanok lennének jelen akik Origival is rendelkeznek akkor lehetne CB-s Wart is nyomatni! Szerintem ez így korrekt és simán bele is férne...
Mindenkit szeretettel várunk...mármint a NYEVesek közül nem ilyen jöttment cfg heggesztőket mint aki tegnap is ot verte a nyálát a PH topicba
Vélemény? Javaslat? Érdeklődés?
Jah a tim neve -=BlizZarD=-Ha valakit érdekel az lejezheti nálam PÜ-ben...
-
athomi
veterán
Zsákos Bilbó és Frodó beszélgetnek:
- Mostanában nagyon unatkozom - mondja unottan Frodó.
- Talán keresned kéne egy hobbit... -
ovecs
senior tag
Na elmentem az esküvőre, kedden jövök
-
athomi
veterán
Cod4 le van húzva grafikailag nálam, 1024x768, 2xAA, normál textúrák, 125-250FPS.
Cod4 eléggé a textúrázára alapoz, amiben a HD3xxx széria nem túl erős. Szerencsére már nem sok játékban használnak ilyen elavult alapokra épülő grafikát, és a jövőben szépen el is tűnnek. Persze a Cod5 egy szép kivétel lesz ebből a sorból, mert így a Cod5 gyorsan és olcsón elkészül. Azt hiszem a Cod sorozat is már csak a pénzlehúzásról szól... -
athomi
veterán
1440x900, 2xAA, extra textúrák. Pályától függ, hogy így akad e a 333. Egyébként semmi értelme a 333FPS-nek, olyannyira hogy még rossz is, mivel az ember egyfajta csúszómozgást végez. Toujane-on alig bírtam felugrani az A plant mellett lévő dobozokra, mert állandóan lecsúsztam róla (nem nagyon lehet koordinálni a mozgást).
-
athomi
veterán
Gondolom nem DX9-ben akarsz játszani, DX7-ben meg simán van 333FPS-em a HD3850-essel, ami lényegtelen, mert egy rendes szerveren 250-re van lekorlátozva.
Amúgy a HD3870-es jobb kártya a 9600GT-nél egy picivel, a 8.5-ös driver óta semmi baj a kártyával.SipiBcs: Azért akad ott egy 15%, persze ez alkalmazásfüggő, ennél az értéknél lehet a különbség nagyobb és kevesebb is.
-
CséZé
őstag
Lassan nekem is összecsudrogál az új gépre a pénz, és ha nem lesz elegendő a HD 4850-re, akkor én is 3870-et fogok venni, mivel a 9600GT pont abban a játékban "bugos" amelyikkel én játszok. Bár azt sajnálom h épp abban a játékban gyorsabb is. De nem tudom mennyit gyorsult az ATi az új driverrel.
-
SipiBcs
őstag
Hajajjjj.... nem nagyon látok felénk ilyesmit, de lehet rendelésre összejönne. A 3850et láttam 25 körüli áron, gondolom nem sok különbség van a 3870es és e között sem árban sem tudásban, de majd utána olvasok!
De köszi a tippet, nem vagyok sem Ati sem Nvidia függő!Nem kapkodok el semmit, ráérek, nem hajt a tatár!
-
gyerpi
aktív tag
vagy még drágábban
volt is olyan aki még drágábban akarta eladni a 3870-esét mint most újonnan
vagy akit én felhívtam 200 koronával olcsóbban mint az újat - mondtam is neki, hogy engedjen és viszem - de hát ő ezt ennyiért meg ennyiért vette ( jóval drágábban mint most újonnan ) hát mondom ki a f@szt érdekel mennyi volt mikor vetted most ennyi újonnan - engedj belőle ennyit és viszem
hát neki nem éri meg nyavalygás stb.- és ez így ment a tizedik telefon és email sms-ig stb. mire volt ez a korrekt ár a 9600 gt-re -
gyerpi
aktív tag
Bali:
Egy csodásan magányos szigetre a következő embercsoport vetődik egy hajótörés miatt: két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikat és két ír férfi, továbbá minden nációból egy nő. Egy hónap elteltével a semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következő furcsaságok észlelhetők:
- Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nő miatt.
- A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nővel.
- A két német pontos heti időbeosztás szerint, felváltva hál a német nővel.
- A két görög pasas egymással hál, a görög nő pedig főz rájuk.
- Az angol férfiak azóta is várják, hoy valaki bemutassa őket az angol nőnek.
- A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb hosszú percekig szemlélték a bolgár nőt, végül úszni kezdtek.
- A kínaiak alapítottak egy vegyesboltot (mosodát, étkezdét, ...) és teherbe ejtették a kínai nőt, hogy legyen elég szemlyzet.
- A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nő folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni.
- Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint lepárolót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka némi homályosodást idéz elő az agyukban, de boldogok, mert az angolok nem érzik jól magukat. -
athomi
veterán
Külföldi oldalakon is utánaolvastam kicsit, Nv-ás fórumban és átlagon felüli a hibajelenségek száma, melyek megoldhatatlanok voltak új driverrel és oprendszerrel egyaránt.
Abban nagyon igazad van, hogy nem kell egy gyártót egy hibás széria miatt megítélni, én csak megjegyeztem Sipinek, hogy elég sok 9600GT tulaj küzd a problémával.
Nem értem miért volt még használtan is drágább a HD3870-es, pedig a Sapphire boltban 26-27k jelenleg (ennél max. 1k-val kapsz olcsóbban 9600GT-t).
Amúgy nevetséges, hogy egyesek a bolti áron próbálnak megszabadulni használt kártyáiktól. -
kerlac
őstag
akkor következzen egy vicc:
Béla keményen dolgozik a munkahelyén, esténként kikapcsolódásként a
helyi tekeklubban vagy a kosárlabdapályán múlatja az időt. A felesége
megsajnálja, hogy így agyonhajszolja magát, ezért születésnapjára
elviszi egy sztriptíz-bárba. A kidobó üdvözli őket az ajtóban:
- Szevasz Béla! Hogy s mint, Öregfiú?
A felesége zavarba jön és megkérdezi, járt-e már itt azelőtt.
- Á, dehogy - válaszolja - a tekeklubból ismerem.
Ahogy leülnek, odajön a pincérnő és kérdi, hogy hozhatja-e a szokásos
Amstelt. A feleség most már kifejezetten zavarba jön:
- Nekem úgy tűnik sűrűn, jársz ide, hogy a pincérnő ilyen jól tudja, mit
iszol.
- Á, dehogy - válaszolja - a női kosárcsapatban játszik, néha
együtt edzünk.
Ekkor odajön az egyik meztelen táncos lány és átöleli Bélát:
- Szia Béluci! Ellejthetem a szokásos kis táncot az asztalodon?
Erre a feleség hisztérikusan felkapja a retiküljét és kirohan. Béla
utánaszalad és látja, hogy épp egy taxiba száll be az asszony. Gyorsan
utoléri és még pont beslisszan a hátsó ülésre az asszony mellé. Erre az
asszony elkezd éktelenül visítani és rúgkapálni. A taxis hátrafordul és
odaveti:
- Bélám, te állandóan ilyen harcias kis kurvákat fogsz ki magadnak? -
gyerpi
aktív tag
mondjuk a 3870-es jobb is mint a 9600 gt ( a cod alatt mondjuk nem ) - én nem vagyok nvidia fan csak nekem sürgősen kellet és ezt érte meg a legjobban megvenni a tesztek és az ár alapján ( a 3870 -es drágább volt jóval használtan )
habár a directX 10.1-es biztos, hogy jó lesz majd télen vagy ősz végén ha jönnek az új játékok és akkor a 3870-esi nagy előnyre tesz szert a 9600-ossal szembenigaz PAM-ban nem próbáltam még ki, de az új driver feltétele óta nem volt gond a cod2-ben ( több órát játszottam) - majd kipróbálok más játékokat is és beszámolok
csendben is van - terhelés alatt 52 °C gyári hűtővel
mondjuk minden típusban vannak hibás darabok és ha az embernek baja van ilyen fórumokhoz fordulrendszerint és azért is tűnik úgy hogy sok romlik belőle, legalább is gondolom, hogy így van vagy remélem
persze az is közre játszott, hogy ezt vettem mert még 33 hónapig van rá garancia ( eredetileg 36 hónap volt és áprilisban lett véve ) -
athomi
veterán
Sipi:
Én a 9600GT helyett inkább egy HD3870-et vennék (2 okból is, de csak az egyikről teszek említést), bár nem tudom békésben mennyire van erre lehetőséged.
Elég sokan panaszkodnak a 9600GT-re, jó pár játékban kifagy, fekete képernyőt okoz. Azt hiszem gyerpié is elszáll Cod2-ben (meg ki tudna hányban szállna még el, ha játszana velük). -
kerlac
őstag
azt a knédli receptet én is örömmel fogadnám, mert épp a minap estem gondolkodóba (azóta sem tudok kimászni
), hogy vajon Mo-on lehet-é vhol knédlit kapni (ilyen lefagyasztottat, amit zsákszámra szoktunk Szlovákiából hazahozni)...
Gyerpi: nanáhogy tudom! huszon éve járunk síelni a Tátrába, akkor töménytelen mennyiségű knédlit viszünk az arcunkba be, aranyfácánnal tolva lefele irányba!
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3800 üzenetére
Ezt most dícséretnek veszem és nem terelem jogi útra a dolgot!
Nem akarok én Bali utódja lenni, hiszen teljes virtuális valójában jelen van a topikban, ámde hülye kérdésre hülye válasszal illik reagálni!
A Prága szóra is összecsordul a nyál a számban, jókis helyben főzött söröcskékkel folytani le a knédlit ügyesbe...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3800 üzenetére
es raadasul fejlodokepes is,ahogy nezem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest