- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Tilos bármiféle csalás, beleértve ide a sharkolast is.. ezt mit jelent?
-
kavicssli
addikt
Mellesleg spanyolul tud valaki?
-
Balinov
titán
Krisztian,ezt a cimleirast levezetned inkabb google mapsen?
Ebay.ie/t nezegettem,ossze lehet onnet is kapkodni jo kis cucczokat,de ahoz ugye bankszamla kell,meg allando(bb) lakcim..remelem majd ha hetfon megkapom a szerzodesemet,akkor nem fognak sokat gecizni a BOI/nal vagy az AIBnel..azt mar csak pps van hatra,es ujra 20%ot adozok,nem 41et..
-
Balinov
titán
biztos,cska meg idom nem volt korulnezni... viszont van 15,4es tft/s dell Vostro 1000 Turion X2/vel meg vegre nem 965GM/x3100 intel mocsokkal,hanem legalabb egy x1150es amd vgaval...neztem ra 3dmark eredmenyt,sztem az 1,9ghzen futo tk57es turionnal elmocoroghatna 800x600ba, vagy valami wide felbontasba..olyan 300 eur korul mar hozza lehet juni...Csak meg nemtom,hogy..en a komplett.ie/t,meg a newegg/et nezegetem,elobbi ir,utobbi amerikai,de talan szallit irorszagba..neha dobbenetes akcioik vannak...
-
gyiku
nagyúr
ez a helyzet
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN #1078 üzenetére
Mondjuk ők Erdélyiek de majd felvetem hogy rajta kivül is kezelhetné a szerót mert pl tegnap vagy valamelyik nap mintha lefagyott volna a szeró és senki nem tudott felmenni rá meg hasonlók! Amásik meg amig ő(k) fizetik a szerót... mondjuk felajánlottam nekik hogy fizetek bele mert baromi jól érzem magam azon a szerón de azt mondta bonyult mert ők Erdélybe laknak és intézik..
-
kavicssli
addikt
SD? vagy HQ?
X fireben nincs meg véletlenül az IPje! mondjuk én pár napja kezdtem el más HQ-s szerókra járni de ott is nagyon kúltúrált játék van! Mondjuk van 1-2 tahó de azt egyből bannolják!
Tegnap meg azért léptem le hamarabb a PIT szeróról mert volt egy gyökér aki beállt a spamw helyre és lövöldözött mint az állat egy más után 4 szer lekaszált szóltam Pitbullosnak hogy bannolja! Vagy nem vette észre az üzimet vagy nem tudom a lényeg hogy 5 perc se telt el megint vagy 3 szor lekaszabolt a spawn helyen! Na mondom csá mindenkinek... nagyon felbaszta az agyam! -
kavicssli
addikt
Origi szerókon nyomja valaki?
Balinov! -
booz
senior tag
bali természetesen énis gratulálok neked
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #1066 üzenetére
Tyűű, gratula neked....Van egy számtech kisker, ha a Liffey jobb partjáról mész a Tüske felé az O'connel street re akkor a híd után a part menti úton(ami a tenger fele visz), a hídtól balra van egy kis üzlet, ott nézz szét... amiket kint néztem ott voltak a legnormálisabb árak, vagy pedig ebay.ie
-
Balinov
titán
Urak,jelentem tul vok a mai interjun, koszonom a szurkolast!kemeny egy egesz oraig tartott...visszaertunk a hostelbe,nekialltunk bedobni egy Carlsberget,meg ebedet fozni,erre hiv az ugynoksegtol a kontaktom,hogy jo hirek,jobb offert kapok,a max fizuval,h-p melo, 9-5.30ig..juheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idaig ugy van,hogy hetfon kezdek!
-
gyerpi
aktív tag
ezt dobja ki minden boot-nal a gépem
[link] -
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #1049 üzenetére
Kavics, küldesz nekem jövőhétre egy origi cod4 et, amivel elfelejtettél meglepni a szülinapomon, és akkor már mehet is az origi szero project
Egyébként ha most, kicsit megkésve küldöd akkor azt is elfelejtem neked, hogy ezen csodás alkalomból még csak egy csokor virággal sem köszöntöttél fel
Tudod, hogy van ez, barátok között meg lehet beszélni az ilyesmit -
gyiku
nagyúr
hunor,booz,pyros: ennek miert megy 3400et?
-
kavicssli
addikt
Látom felmerült a kérdés a COD4 topicba hogy origi szerót jó lenne csinálni! (egyébként van origi HUN szeró)? Én benne lennék illetve pénzzel tudnám is támogatni!Legalább lenne értelme hogy megvettem az eredeti COD4et
-
-
-
athomi
veterán
Ha pont a sarokban plantolunk akkor a kukától nem lát ránk a csipás.
Nem működött most sem olyan rosszul a taktikánk, de a párharcok nagyrészét elvesztettük, ez pedig meg is bélyegezte a meccset.
Én annyira nem vagyok nagy taktikus, inkább a párharcokra szeretem bízni a dolgot illetve az egymást való kisegítésre. Persze ha ez nem megy, akkor tényleg kell egy nagyon jó taktik a csapatunknak. Inkább csak félek, ha vki/vkik kiesnek, akkor ez egész rombadől mint egy kártyavár... -
gyerpi
aktív tag
nem csak lehetett látni és amúgy is átlátható a taktikánk 1 idő után
a csipásuk feszt a A plant kukájától csipázott a B felé meg mondtam én annyira lagoltam 100 fps-nél hogy csak na 100 alatt a pingem nem volt a 2 map vacant-on amit nálunk játszottunk 60-as pingam volt a max -
ovecs
senior tag
Gyerekek nyakamon a bizsgaidőszak, ezért egyre többet kell tanulnom, meg van pár beadandóm, ma is olyan vagyok mint a mosott sz@r, egyfojtában tanulok, ezért estére már alig élek... De komolyan ilyenkor hétközben még egy kis családi életre sincs időnk mamival
Egyébként az volt a baj, hogy szétszórtak voltunk, ők meg nagyon koncentráltak... Lásd: jobban osztogatták a fejeseket, mint én 3 napja+tegnap eléggé trutyi voltam.. Na meg ma is az leszek
-
gyerpi
aktív tag
jól felkészültek cross-ra belőlünk mi pedig csak néztünk mint a moziban talán backlot-ot kellett volna választani abban sem vagyunk rosszak
és amúgy én nagyon laggoltam úgy hogy náluk többet nem játszom már mint a szerverükön
amúgy érdekes a miénken tegnap nem volt lag
ja és amúgy azokat a beállításokat a PB-jük miért nem engedi mikor a játékon belül állítottam
semmilyen cfg hack nerm volt -
SipiBcs
őstag
Miután 1 hete váltottam ASE-ról X-Fire -re így senki nincs fennt még a címlistámon!
De ami késik nem múlik!
Megtisztelsz vele, ha megadod - megadjátok!
1 dolog nagyon tetszik az X-Fire-ben, hogy akár ASE-val, akár a CoD-on belül lépek fel szerverre, akkor megjelenik a látogatottak között, így az általam favorizált szerverek 1 kupacba kerültek!
-
SipiBcs
őstag
Én is ott voltam, fel is húztam magam...
Szóltam is ellene, de semmi reakció nem volt rá. Utána gond volt, mert nem mindenki nyomott "F"-et, ment a huzavona... kiléptem!
Szerintem sem itt a lenne az ilyen dolgok helye! Ez egy JÁTÉK, amiről egyre többen megfeledkeznek!
Mellékesen blind-re volt betéve a srácnak, "elhangzott" 5x - 6x!Gondolkodtam is, hogy hogy lehetne a NYEVeseknek szólni, de WAR volt a másik szerón!
Üdv: S!pi
-
Boci_83
őstag
Hex klán ellen volt a tegnapi war-otok..? Mert ne csodálkozzatok ha kikaptatok, elég jól kenik Vacantot!
-
kavicssli
addikt
Reggelt az uraknak!
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #1005 üzenetére
Lorenzo sajnos ez egy pörgős játék,ha le állsz kempelgetni akkor addigra le is plantolják a bombát.Rohanni kell,hogy oda érj még az ellenfél előtt a stratégiai helyekre.Az biztos,hogy tegnap rendesen kikaptunk a második mapon jó ha öltem kb 3-4-et.Káromkodtam én is de nem szidtam a többieket.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #1009 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
Bali:szorítunk neked majd jelezd,hogy sikerült.
Yako:Szerintem nyugodtan beírhatod a nevét,ha már szerveren így viselkedik.Sajnos mivel az Xfire látja azt a szervert ezért sok az idegen.Rakd fel a Miniadmint és elmagyarázom a használatát és legközelebb aki káromkodik azt ki kell dobni!
-
Balinov
titán
Joreggeltet kivanok a Zuraknak! Holnap otthoni ido szerint 12 kor tessek nekem szurkolni!
-
BandiHUN
veterán
ok,elismerem,farok voltam,a módszer tényleg gáz volt
,ne haragudjatok
,viszont attól függetlenül voltak problémák a stratégiával,ezt te sem tagadhatod...kevés ez a rohanok-bomba le-rush,mert kitanulható,és miután kitanulták,meg is ettek reggelire minket.megvolt az összhang,az utolsó 1-2 ember módszeresen le lett vadászva,főleg hogy tudták,merre szaladunk kezdéskor,a nadéink nem találtak,és füstön át is le lettünk kaszálva.kicsit jobban át kéne beszélni a posztokat,mert hihetetlen,hogy nem tudunk mit kezdeni bizonyos helyzetekkel,mapokkal...
-
ovecs
senior tag
Első írásom: [link]
Lorenzo, nekem sem tetszett a mai hozzállásod -
BandiHUN
veterán
egyébként nem értem,miért nem maradtál a ts-en megbeszélni,ha bajod van,miért kellett iderohanni rögtön csinálni a feszkót,meg is lehet mindent beszélni,mint ahogy a stratégiát is.ne haragudj,ha megbántottalak,azt hiszem nem csak én voltam ideges,elnézést a többiektől is,sajnálom.de azt nem vállalom be,hogy nem vagyok csapatjátékos.azt,hogy hamar bemérgelem magam,azt igen.mégegyszer sorry,emberek.
-
BandiHUN
veterán
akkor sértődj be...nem tudom,miért nem lehet várni egy kicsit,minek kell a rohadt rush,a seggem meg nem fedezi senki,és persze hogy lelőnek pl.plant közben,arra nem gondolsz,hogy ez is fontos a csapatnak?marhajól fest a statom,amikor füst ide vagy oda 5ödszörre lőnek ki a planton,mert mindenki megy mindenfelé.ha védünk,meg azt veszem észre,hogy még plant sehol,és mégis 5emberre maradok egyedül...és jogosan mondanád,ha én lennék az utolsó a statban,de ez soha nem igy van,akkor mit kritizálsz?tököm a rohadt nyomulásba,az rontja el az egészet,mivel teszi jobban a dolgát,akit kilőnek,mert nem tud nyugton várni 1-2mp-et?a mai warban sem az volt,hogy leplanteltek,mert lassúak voltunk,hanem leplanteltek,mert 2ember maradt,akik nem rohantak ezerrel be,ez a bajod?kiváncsi vagyok,hányat plantoltál,mert nekem azért volt jópár.ha már bevállalom ezt,akkor azt hiszem jogos igény,hogy közben valaki fedezzen...mit mondjak bémeg,sajnálom?örülsz,mert jó játékosként mindenképp neked lesz igazad?
-
yako
tag
Szevasztok!
Felnéztem kicsit az Ultra szeróra - vagy mi az most -, és az egyik tagnak "Vesszenek a romák" vagy "Ítsuk a romákat" volt a beköszönője. A nevét most em említeném, ne mtudom etikus-e!
Kérdeztem, hogy náci-e, erre azt mondta, hogy Hungarista.
Nem akarok én itt vitát robbantani, meg sértegetni, sőt még csak nézeteket se feszegetni, de ez engem bánt.Nem azért mert zsidó vagyok, vagy roma, még a szemem sem ferde de szerintem ezeket valahogy kerlni kéne.
Tartsa meg magának az ehhez hasonló véleményét, én nem akarok felháborodni rajta, utána meg ha kérdezem, vag netán beszólok én vagyok a senki.
Persze van ilyen kérdés hazánkban, de szerintem nem ez az a hely, ahol ezt vitatni, terjeszteni kell!Elnézést, ha ez valakit bánt, vgy nem idvaló, de én felháborodtam!!!
-
M1k133
tag
Helló
Valaki segítesen már , már nem tudok hova fordulni , soha életemben nem csaltam és még a játékom is eredeti , és nem tudok bemenni szinte sehova játszani , mert kikickelnek ezzel az üzenettel:
M1k133 Punkbuster kicked player 'M1k133'
(for 0 minutes)... Valiation (AIMBOT) #50104AIMBOT???- soha nem használtam!
Egyik napról a másikra nem bírtam játszani... -
athomi
veterán
Lorenzo nem vagyok veled hajlandó többet játszani!
Oka: Nem vagy csapatjátékos és sértően minősíted a csapatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- MSI CYBORG 15 A13V
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged