Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gyiku nagyúr válasz  gyikegybuzi

üzenetére gyikegybuzi

üzenetérenem ter az, hanem utca, tobbi stimmel  
- 

gyiku nagyúr 
- 

- 

gyiku nagyúr 3870x2 se 100 rongy mar 
- 

gyiku nagyúr eszek, furdok, jovok  
- 

gyiku nagyúr 4400+ for sale  nem szetoffolni! csak az irjon, akinek telleg kell nem szetoffolni! csak az irjon, akinek telleg kell 
- 

gyiku nagyúr mivan, feloszlunk?  akkor meg minek fizettunk be megint a szerverre? akkor meg minek fizettunk be megint a szerverre? 
- 

gyiku nagyúr en jovok este  
- 

gyiku nagyúr everesttel azt tudod megnezni, hogy mi hany fokos, meg mi milyen gyors, esetleg tudsz stabilitas teszstet nyomatni, de erre vannak jobb progik. 3dmark meg kb megint semmire se jo, lefut, ad 1 pontszamot, de nem derul ki belole semmi  szedd le ts-t, nezd ugy a gepet, majd rakd vissza, hirtelen nincs jobb 5letem. 
 eszkozkezeloben nincs vmi felkialtojeles? (sajatgepen jobb klikk, kezeles, eszkozkezelo)
- 

gyiku nagyúr ph-s haverom  
- 

gyiku nagyúr nem tudok most (se) semmi ertelmeset ideirni  
- 

gyiku nagyúr energy52 - cafe del maar mekkora mar. dudor mar akkor erre nyomtam a dizsiben, mikor te meg csak a homokozoban gyartottad a pogacsakat  
- 

gyiku nagyúr pingeseknek itt a megoldas igaz 50 ropi nem piti erte.  
- 

gyiku nagyúr tamadonal A-nal 5 korben 5-ot dobtam ki granyoval. amugy meg tudnank oket verni vacanton is  csak kene kis csapatmunka csak kene kis csapatmunka vedesnel meg valahogy atomkemp. vedesnel meg valahogy atomkemp.utana irogattak nexesek, hogy a masodik mapot toljuk nalunk, meg jaccunk meg, nem csalnak, kuld statot, demot, shotot mindent. mondom neki fel se merult ez bennunk, egyszeruen sokkal jobbak vagytok, mi nem elvezzuk a 19-1-eket. azert meg remelik jatszunk egyutt. mondjuk en is. ahogy dudor mondta, nekem is jobb volt a tegnapi zako, mint vmi laza pub.  
- 

gyiku nagyúr na mivan, ma csak 3an leszunk esti warra?  tobbi sutyerákkal mivan?  dudor, övecs, búz? tobbi sutyerákkal mivan?  dudor, övecs, búz? 
- 

gyiku nagyúr ez is biztos configos  
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

lehet majd kerni spawn protectiont mod nelkuli servereken is, ha beallitja az admin. mas nagyon nem lenyeges. a red dotos ak-s dumat nem ertem, marmint mit kapcsoltak ki?
 lehet majd kerni spawn protectiont mod nelkuli servereken is, ha beallitja az admin. mas nagyon nem lenyeges. a red dotos ak-s dumat nem ertem, marmint mit kapcsoltak ki?   

?
 ? 

ez mar a masodik
  ez mar a masodik