Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
couvet
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mert hölgy létemre nem értek az ilyenekhez

Vásároltam október 21én egy ACER 5733Z típusú laptopot.A gondom az vele hogy az első perctől fogva zörög a töltője (egész pontosan az a szép fekete doboz) sőt, ha kihúzom a csatlakozót és visszadugom akkor szikrázik. Napról napra egyre hangosabban zörög- olyami mintha hallanám áramlani benne a feszültséget-csendes szobában csak akkor tudok létezni a hangjától ha bedugom az ágy alá! Kérdésem hogy ez normális?Vagy ha nem mi lehet a baja? És hova forduljak? Az Acer oldalán azt olvastam hogy ha ők úgy döntenek hogy a hiba nem garanciális akkor 7000ft-ot kell fizetnem ezek szerint a semmiért ezért nem merem hozzájuk elküldeni! Ráadásul internetről rendeltem Extreme Digital-tól akkor honnan tudjam melyik üzletbe kéne vinnem? Ja és még egy kérdés: ha ez a hiba akkor elég ha csak a töltőt viszem el valahova vagy a teljes gép kell nekik?
Köszönöm ha segítetek és bocs ha hülyeséget írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Stealth 14 AI Studio 3K OLED, Core Ultra 7, RTX 4060, 32GB DDR5, 3 év Garancia!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- TUF FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 1tb magyar vbill gar
- Gigabyte A18 3VHK3HUC94SD (Egyszer beüzemelt)
- MacBook Pro 16 M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4043
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx