- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Nekem egy Fujitsu-Siemens Amilo a3667g notebookom van, ami most karácsonykor lesz 5 éves. A problémám a következő lenne: ezt a laptopot a barátnőm használja úgy 3 éve, tipikus női user-ként (tisztelet a kivételnek) eluralkodott a káosz a laptopon, mindenféle sz*r rá lett telepítve, és már piszok lassú volt a gép. Én újratelepítettem a winows-t úgy kb. fél éve, tehát tiszta lappal indult a gép. De nem a gyári xp home-ot, hanem extended edition-t raktam fel (sp2-es verziójút, de természetesen a windows folyamatosan frissítve van). Látványosan fel is javult a gép, de korán sem olyan gyors mint újkorában. Főleg játék közben gyengélkedik, pár perc után túlmelegszik és kikapcsol, holott régen hűtő nélkül is bírta pár óráig ilyen tünet nélkül. Ez utóbbi orvoslására kapott egy komolyabb hűtőt (Cooler Master Notepal U3), de még nem teszteltem, hogy mennyivel bírja így jobban a játékok alatti terhelést.
Én az első probléma kapcsán, tehát hogy a gyári állapothoz képest érezhetően lassabb a gép így újratelepítve, az XP-re gyanakszom.
Az utóbbival, tehát a gyors túlmelegedéssel kapcsolatban pedig valamilyen hardveres problémára.De szakavatottabb vélemények érdekelnének, az én kontár diagnózisommal szemben.
Ill. milyen windows xp-t ajánlotok? valamilyen módosítottat (ee, 4ever stb), vagy rakjam vissza a gyári home-ot?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest