Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Nekem egy Fujitsu-Siemens Amilo a3667g notebookom van, ami most karácsonykor lesz 5 éves. A problémám a következő lenne: ezt a laptopot a barátnőm használja úgy 3 éve, tipikus női user-ként (tisztelet a kivételnek) eluralkodott a káosz a laptopon, mindenféle sz*r rá lett telepítve, és már piszok lassú volt a gép. Én újratelepítettem a winows-t úgy kb. fél éve, tehát tiszta lappal indult a gép. De nem a gyári xp home-ot, hanem extended edition-t raktam fel (sp2-es verziójút, de természetesen a windows folyamatosan frissítve van). Látványosan fel is javult a gép, de korán sem olyan gyors mint újkorában. Főleg játék közben gyengélkedik, pár perc után túlmelegszik és kikapcsol, holott régen hűtő nélkül is bírta pár óráig ilyen tünet nélkül. Ez utóbbi orvoslására kapott egy komolyabb hűtőt (Cooler Master Notepal U3), de még nem teszteltem, hogy mennyivel bírja így jobban a játékok alatti terhelést.
Én az első probléma kapcsán, tehát hogy a gyári állapothoz képest érezhetően lassabb a gép így újratelepítve, az XP-re gyanakszom.
Az utóbbival, tehát a gyors túlmelegedéssel kapcsolatban pedig valamilyen hardveres problémára.De szakavatottabb vélemények érdekelnének, az én kontár diagnózisommal szemben.
Ill. milyen windows xp-t ajánlotok? valamilyen módosítottat (ee, 4ever stb), vagy rakjam vissza a gyári home-ot?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OLED monitor topic
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest