- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe08
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem használtan egy Hp pavilon dv6000-es gépet.
(Compaq presario 6000-el megegyezik)
Ma egész éjjel ment, reggel meg nem tudtam vele mit csinálni.Pontos tünet:
Bekapcsolom, világít rajta az sd kártya olvasó lámpa, meg a wifi lámpa és nem indul a monitor.
5-ből egyszer sikerül úgy elindítani, hogy nem égnek rajta ezek a lámpák és akkor betölt a POST.
Innen választhatok, hogy BIOS-ba megyek vagy honnan induljon az op.rendszer, de nemtudom, hogy a vinyó is elszállt, vagy csak az alaplap szivat és nem ismeri fel a vinyót.
Mindenesetre a vinyót nem tudom kipróbálni, mert ez a HP-s valami külön csatlakozós.
Próbáltam USB-s vinyóról másik XP-t indítani, XP töltőképig el is jutott, de utána kékhalál.Tudtok javasolni, valami Portable Xp-t, vagy akár Win 7-et amivel megtudom nézni, hogy legalább betöltene-e a gép?
Vagy valami jó Hiren Boot cd-t amivel le tudom ellenőrizni a gépet?(Ha veszek egy másik vinyót, és az alaplapi csatlakozó hibás, akkor feleslegesen lesz két vinyóm is, ezért még nem akarok venni. Egyébként valami alaplapi hibára tippelek.)
Tippet vagy valami segítséget kérnék!
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest