Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe08
csendes tag
Na Hiren Boot-ot találtam, lesegetem erősen, de valaki segíthetne, hogy hol tudom lekérdezni, hogy működik-e a hdd csatlakozó.
-
pepe08
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem használtan egy Hp pavilon dv6000-es gépet.
(Compaq presario 6000-el megegyezik)
Ma egész éjjel ment, reggel meg nem tudtam vele mit csinálni.Pontos tünet:
Bekapcsolom, világít rajta az sd kártya olvasó lámpa, meg a wifi lámpa és nem indul a monitor.
5-ből egyszer sikerül úgy elindítani, hogy nem égnek rajta ezek a lámpák és akkor betölt a POST.
Innen választhatok, hogy BIOS-ba megyek vagy honnan induljon az op.rendszer, de nemtudom, hogy a vinyó is elszállt, vagy csak az alaplap szivat és nem ismeri fel a vinyót.
Mindenesetre a vinyót nem tudom kipróbálni, mert ez a HP-s valami külön csatlakozós.
Próbáltam USB-s vinyóról másik XP-t indítani, XP töltőképig el is jutott, de utána kékhalál.Tudtok javasolni, valami Portable Xp-t, vagy akár Win 7-et amivel megtudom nézni, hogy legalább betöltene-e a gép?
Vagy valami jó Hiren Boot cd-t amivel le tudom ellenőrizni a gépet?(Ha veszek egy másik vinyót, és az alaplapi csatlakozó hibás, akkor feleslegesen lesz két vinyóm is, ezért még nem akarok venni. Egyébként valami alaplapi hibára tippelek.)
Tippet vagy valami segítséget kérnék!
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G8 i5-1135G7/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- Acer Nitro 5 (17,3") AN517-54 + monitor + hűtőpad
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx