- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee26
csendes tag
válasz
Frosttide #10974 üzenetére
Sziasztok, hasonló a problémám !
Egy idő óta nem jön hang a laptop hangszórókból, nekem is lenovo g580, win7-tel.
Gyárilag rajta volt egy ilyen dolby advanced audio v2 nevü progi vagy mi, és egyik nap egyszercsak nem jött a hang és kiirta hogy nem sikerült inditani a dolby audio program illesztőprogramját. Illesztőprogramot sehol nem találtam az interneten pontosan ugyanezt a verziót, de egy dolby audio advanced nevüt találtam leszedtem telepitettem, de telepités végén kiirja ugyanazt a hibát, és azt irja, vagy illesztőprogram ujratelepitést vagy számitogép ujrainditást csináljak. Mondom ezek nem segitettek. Ezután leszedtem a dolby-t és anélkül probáltam mert hangkártya attol még van rajta gondoltam, és rajta volt egy ilyen conexant smart audio hd nevü progi is. Ezt is leszedtem róla, de akkor sincs hang, csak a fejhallgatón keresztül. De ha kihuzom nincs hang pedig ugy jelzi az ekvalizer vagy mi mintha szolna ( lent a tálcán a hangszóró ikonnál pattog a zene alatt egy csík, az utal elvileg rá hogyszól éppen a hang ). Most tehát nincs se dolby se smart audio, és a smart audiot azota leszedtem ujat a netről, de azt nem is tudom ujra feltelepiteni, azt irja ki hogy az illesztőprogram telepítése sikertelen: Ehhez az illesztőprogramhoz nem található eszköz. De az eszközkezelőben továbbra is minden rendben nem jelez hibát, tehát gondolom a hangkártya müködne. Gondolom akkor a jack csatlakozó lyukkal lesz a gond. De lenovo szervizbe bizttos nem adom nagyon rosszakat olvastam róluk. Bocs, ha nem jol irtam le , nem vagyok hozzáértő annyira. Ha tudna valaki segiteni megköszönném, további infókat természetesen megadok ha ez igy kevés.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest